Naš Svet > Vesti > PREDSKAZANJE? Sekao je DRVO motornom testerom, a onda je…

PREDSKAZANJE? Sekao je DRVO motornom testerom, a onda je potekao potok KRVI! (VIDEO)

Da li je ovo još jedno Božije upozorenje?Da li se momenat predskazanja bliži: “Krv će kapati sa drveća, kamenje će progovoriti, narodi će biti zbunjeni, zvezde će promeniti kretanje” (Ezra 5:5-15)?

Često smo svedoci raznoraznih pojava koje se tumače kao nekakva predskazanja, od krvavih reka pa do raznih proroka koji prognoziraju “tamnu” budućnost, piše “Srbijadanas.com”…

Međutim, na Internetu se pojavio jedan potpuno neverovatan video snimak u kome čovek motornom testerom seče drvo koje izgleda kao da krvari. Zapravo scena je potpuno bizarna, jer bukvalno teče lokva krvi.

Da li je ovaj snimak neka vrsta montaže, ili nas Majka priroda ovakvim gestom želi upozoriti da čuvamo biljni svet, pogledajte pa sami procenite?

Video: Piljenje krvavoga drveta može biti vrlo uznemirujuće Jeste li ikada čuli za bloodwood drva? Postoje dvije varijante: "standardna" krvava drva koja rastu na jugu Afrike, te bloodwood pustinjska drva koja možemo naći u Australiji. Obje vrste imaju jedinstveni, vrlo tekući biljni sok crvene boje. Bloodwood drva su se vrlo često koristila u domorodačkoj medicini za liječenje raznih bolesti, ali u moderna vremena, ova drva se cijene kao materijal za visokokvalitetnu stolariju koja se od njega izrađuje.Posebno je Afrička verzija krvavoga drveta izrazito robusna, te je perfektan izbor za izradu kanua ili drvenih instrumenata. Bloodwood drvo je također i vrlo otporno na vatru.Međutim, rezanje bloodwood drveta može biti vrlo uznemiravajuće za one koji su osjetljivi vidjeti krv. Zbog tog biljnog soka su mnoge drevne kulture pripisavale magična svojstva ovome drvetu.Mi nismo toliko sigurni u magična svojstva, ali vidjeti kako krv šiklja iz drveta sigurno je sposobno pretvoriti snove u noćne more!

Gepostet von LOVAC.info am Samstag, 20. Februar 2016

Ipak, ako se okrenemo nauci, postoji tvrdnja da je ovo takozvano “Bloodwood” drveće. Zapravo postoje dve varijante ovog drveća: “standardna krvava” koja rastu na jugu Afrike, i “krvava pustinjska” koja možemo naći u Australiji. Obe vrste imaju jedinstveni, tekući biljni sok crvene boje, koji neopisivo liči na krv.
Ova vrsta drveća se često koristila u domorodačkoj medicini za lečenje raznih bolesti, ali u moderna vremena, ovo drveće se ceni kao materijal za visokokvalitetnu stolariju koja se od njega izrađuje.

Podelite sa prijateljima
Komentari