Naš Svet > Vesti > Čuli su da neko plače u šahtu, ali tek poslije 33 sata su…

Čuli su da neko plače u šahtu, ali tek poslije 33 sata su vidjeli ŠTA JE BILO U PITANJU

U nedelju popodne, ljudi koji su prolazili pored parkinga čuli su nešto veoma čudno – slab, tužni plač. Uskoro su shvatili da dolazi iz odvoda za kišnicu i da je neka nesrećna mala životinja dolje zarobljena.

Dejvid Lup iz “Sierra Pacific FurBabies” udružnja je stigao na lice mjesta u nedjelju u 13:30 i počeo akciju spasavanja koja je trajala 33 sata, piše “Dnevno“.

Dejvid se spustio kroz šaht do odvoda, ali nije mogao da vidi zarobljenu životinju. Po zvuku je zaključio da je u pitanju mače koje se nekako zaglavilo u cijevi, pa je bilo veoma malo prostora za manevrisanje kako bi ga izbavili, kako prenosi Dodo.

Spasioci su postajali sve zabrinutiji da će akcija propasti i da će mače ostati dole zarobljeno zauvijek.

Sljedećeg dana, na lice mesta su došli zaposleni u “All American Plumbing”. U jednom trenutku je spuštena i kamera kako bi vidjeli sa čime imaju posla i koje nesrećno stvorenje spašavaju.

Poslije toga nije bilo odustajanja, svi su bili odlučni u namjeri da spase mače i nisu prestajali sa radom sve dok sljedećeg dana u 10:30 nisu uspjeli da ga izvuku z mračnog i skučenog zatvora u kome je bilo zarobljeno.

Kada se našao u sigurnoj sredini, okružen ljubavlju, mali mačak koga su nazvali Pajper je ubrzo pokazao svoju razigranu ličnost.

Trenutno se mače nalazi pod njegom Dejvida Lupa, poslije čega će mu tražiti dom, što sigurno neće biti teško, kako je mače uspjelo da osvoji srca miliona koji su do sada vidjeli njegovu priču.

Video:

Pogledajte video i podijelite sa prijateljima…

Podelite sa prijateljima
Komentari