Naš Svet > Vesti > DIRA U SRCE CIJELI SVIJET: Momak pretukao djevojku i…

DIRA U SRCE CIJELI SVIJET: Momak pretukao djevojku i njenog psa a onda je ona uradila pravu stvar…

Amanda je dugo trpila zlostavljanje od svoga dečka koji ju je tukao.

Mnoge žene su žrtve nasilja i zbog toga se treba nešto poduzeti dok nije prekasno. Nažalost, žene obično trpe sve i svašta i uz sve vjeruju da će se nasilnik od muža ili momka promijeniti, piše “MegaGiga“…

Ne dozvolite to sebi, maknite se od takvih zvijeri jer u napadu bijesa mogu vas i ubiti. Osim vas, mogu ubiti i još nekog.

Potražite pomoć i ne padajte na njihove suze i priče da će se promijeniti. Obično igraju na tu kartu kada ih ostavite, onda vi opet povjerujete, vratite se i opet počinje nasilje.

Ne padajte na to. Zaslužujete bolje. Nije sigurno da živite ili odgajate djecu sa nasilnikom. Ako već ne mislite na sebe, mislite na djecu.

Ovo je priča o Amandi i njenom psu pod imenom Kyro. Amanda je dugo trpila zlostavljanje od svoga dečka koji ju je tukao. Trpila je sve, ali kada je nasilnik s kojim je bila u vezi pretukao Kyro, shvatila je da je dosta mučenja i napustila ga je i prijavila.

Kako bi se oporavila, počela se pojavljivati svuda sa svojim psom, a na društvenim mrežama daje podršku i savjete ženama koje prolaze kroz isto. Svjesna je da je dugo trpila i da je trebala prije reagovati. Zato želi ostale sačuvati od grešaka koje je ona pravila.

Podelite sa prijateljima
Komentari