Naš Svet > Vesti > Djevojčica s omota čokolade Seka: Gdje je i šta danas…

Djevojčica s omota čokolade Seka: Gdje je i šta danas radi! (FOTO)

Davne 1988. godine svima nam se s polica smiješila slatka plavokosa djevojčica koja je s omota čokolade Seka “ušla“ u naše domove. Za štampanje omota i prodaju popularne čokolade Seka, svoj lik za ulogu pozajmila je Tea Agbaba, kći novinara Gradimira Agbabe. I upravo 1988. godine umjesto crteža, na omot je dospjela njena fotografija.

Ova lijepa djevojčica danas je još ljepša žena, koja u razgovoru za Radiosarajevo.ba kaže da živi i radi na Palma de Mallorci, piše “Radio Sarajevo“…

“Kao djevojčica s četiri i pol godine sam se naravno igrala. Bio je jedan sasvim normalan dan i mislim da su tražili po vrtićima djecu, te ko bi mogao biti na tim čokoladama, ali su sve vrijeme gledali u mene. Odmah su rekli da sam ja ta! Znam da se pitalo moju mamu, ali se ne sjećam točno cijelog tog procesa. Znam samo da su mi kazali da je to predivna prilika i da su tada svi bili sretni oko mene. Ja sam jednostavno odlučila da bi bilo ispravno da to napravim”, prisjeća se Tea vremena iz `88. godine.

S obzirom na to da su sve djevojčice njenih godina izgledale kao prave male princeze, pitali smo Teu – zašto baš ona?

“Mislim da sam upravo ja ta jer sam bila dosta nasmiješena, braća su mi uvijek govorila da imam te neke dječije obraze i da ih dan-danas imam. Valjda sam baš bila prava `mala curica`, a tog dana je bilo dosta anegdota što se tiče mene. Prva stvar je to što nisam znala da će biti i Braco, jednostavno sam došla i upoznala ga. Bila sam malo iznenađena, ne samo što imam brata blizanca, nego imam još dva druga brata i kako to da će sada neki nepoznati dečko biti moj braco. Također se sjećam da sam se u jednom trenutku sama htjela fotografirati, pa su mi onda objašnjavali da nema mogućnosti da u isto vrijeme budem na fotografiji i da se sama fotografiram”, kroz smijeh govori Tea.

Je li bilo ljubomore druge djece?

Što se tiče druge djece, ja se toga uopće ne sjećam, naprimjer da je bilo ljubomore. Jedino što znam je da smo svi čekali da čokolade konačno izađu.

seka1
seka2
seka3

Tea nije jedina koja je krasila omot ovih popularnih čokolada. Osamdesetih godina i Braco joj je “pravio društvo”. Tea kaže da su i danas u kontaktu.

S Bracom se ne poznajem osobno, ali me je pronašao na Facebooku prije godinu-dvije i sada smo u kontaktu. Čini mi se kao jedan jako simpatičan dečko, dijelimo jednu dosta veliku uspomenu iz našeg djetinjstva”, zaključuje Tea za Radiosarajevo.ba.

Podelite sa prijateljima
Komentari