Naš Svet > Vesti > Gosti su joj zagorčali dan u restoranu, a onda im je ona…

Gosti su joj zagorčali dan u restoranu, a onda im je ona brutalno očitala lekciju koja obilazi svijet

Ešli Kajden nedavno je pretrpjela oštre osude zbog toga što je svoju bebu htjela da podoji, tokom boravka u jednom restoranu.

Opomenuta je jer je to odradila bez pokrivanja dojke i bebine glave, a posljedica svega je njena objava na Internetu, koja je obišla svijet i naišla na razumjevanje ogromnog broja majki, piše “LikeMag“…

”Na fotografiji izgleda kao da gledam negdje u daljinu, a ja zapravo tražim poglede žena i pokušavam da uočim njihove reakcije. Svi su me gledali sa nekom dozom gađenja i okretali su glavu, pokušavajući da me osramote”

Objavljivanjem ove slike, objavljuje da majke i dalje namjeravaju da doje svoju djecu na javnom mjestu, iako bi zbog toga mogle biti vrijeđane, od strane lažnih moralista, koji se ne osjećaju ugodno kada vide gole ženske grudi.

”Pa, grudi služe da nahrane bebe, kaže ova žena. Njihova svrha je da bebi pruži sve što joj je potrebno da bi zdravo rasla. Ne postoji ništa loše u dojenju bebe, a vi ako želite, svoje bebe hranite kašičicom”

Ako neko ima ovaj problem, predlažemo jednostavno rješenje: samo okrenite glavu na drugu stranu.

“Ovo je način kako bebe jedu!”

I zato, kada vas vaše dijete bude pitalo: “Mama, zašto ova beba sisa?”. Vi, kao roditelj i čovjek koji razume, poštuje i cijeni anatomiju žene i majke, treba da odgovorite: “Tako male bebe jedu!”

Ovaj FB post podeljen je više od 120.000 puta, a dobio je i gotovo 400.000 lajkova. Iako je većina komentara pozitivna, neki čitaoci morali su da iskritikuju fotografiju i njegovu odluku da dojiti u javnosti.

Podjelite i vi, ukoliko podržavate majke!

Podelite sa prijateljima
Komentari