Naš Svet > Vesti > IZVODILA STRIPTIZ DA BI DOBILA AJFON X: Onda su joj rekli…

IZVODILA STRIPTIZ DA BI DOBILA AJFON X: Onda su joj rekli da SKINE GAĆICE…Snimak koji TRESE RUSIJU (VIDEO)

Ruska studentkinja Jevgenija S. (19) skida se gola kako bi dobila najnoviji ajfon, snimak je postao viralan na društvenim mrežama, a izazvao je i veliku buru u Rusiji. Jevgeniji se striptiz obio o glavu, s obzirom da su posledice po nju bile vrlo ozbiljne.

Ova devojka je izbačena sa fakulteta nakon što je učestvovala u igri u kojoj je nagrada bio najnoviji pametni telefon iPhone X. Telefon koji je dobila u zamenu za striptiz bio je jeftiniji, polovan i ukraden, prenosi “Dejli Mejl“…

Snimak je zabeležen u Troitsku u Rusiji, a na njemu se vidi kako Jevgenija rukama pokriva gole grudi dok nekoliko muškaraca gleda i uzvikuje.

Jevgenija je izbačena sa pedagoškog koledža nakon što su profesori videli video-snimak na internetu. Tvrdi da je učestvovala u takmičenju nakon što su “muškarci u klubu učinili isto”.

Studentkinju je snimio jedan od gostiju u klubu. Snimak pokazuje domaćina takmičenja koji poziva Jevgeniju da skine svoj veš. On nudi da je zagrli dok to radi tako da gledaoci ne vide kako se publika uzbuđuje.

Pogledajte video:

Njena majka Elena navodno radi nekoliko poslova kako bi platila obrazovanje svoje ćerke.

Rekla je da je njena ćerka dovoljno stara da donosi svoje odluke, ali ponekad “radi ono što joj drugi kažu”.

– Ona nema 15 godina, trebalo bi da misli s svojom glavom – rekla je Elena.

Šta vi mislite o ovome?

Podelite sa prijateljima
Komentari