Naš Svet > Vesti > Kako je samohrana majka, koja je rodila sa 17, postala…

Kako je samohrana majka, koja je rodila sa 17, postala milionerka sa poslovnom imperijom!

Ova nevjerovatna priča koja je oduševila mnoge.

Kate Stewart (33), poslovna žena, multimilionerka iz Liverpoola nikada ne nosi kofer kada putuje. Radije, kupi novu garderobu sa potpisom poznatih dizajnera. Široke ruke, ne libi se da potroši 240 hiljada funti na dijamante i udovolji svakom svom hiru, kada to poželi, piše “Avaz“…

Kako kaže, ne stidi se svog “raspiničkog ponašanja” i potrošačkih navika, jer je sama sopstvenim trudom došla do bogatstva koje danas posjeduje. A, nije bilo lako. Gostujući u jednoj emisiji na “Kanalu 5” Kate je ispričala kako je srednju školu napustila sa 17 godina i bez diplome radila slabo plaćen posao, dok je sitno brojala do kraja trudnoće kada će roditi svoje prvo dijete.

“Kada sam zatrudnjela, skoro svi su me otpisali. Govorili su mi da ću cijelog života živjeti na socijalnoj pomoći. Vjerovali ili ne, upravo takve riječi su me zapravo motivisale da dokažem suprotno. Zaposlila sam se kao sekretarica u jednoj firmi, dok sam vanredno završavala školu i istovremeno brinula o svojoj kćerci”, ispričala je Kate koja je danas izgradila čitavu poslovnu imperiju.

Prema njenim riječima, uz malo dijete i posao završila je školu, a potom upisala i koledž i diplomirala. Nakon toga osnovala je svoju firmu i “pametno ulagala” u nju da bi na kraju izgradila čitavu imperiju. Otvorila je nekoliko salona za ljepotu, a svoj prvi million zaradila prije deset godina.

Otišla je na berzu i napravila dobar izbor pri ulaganju sredstava, što se vrlo brzo isplatilo. Danas, sebi može da priušti da jednu noć u hotelu plati čak hiljadu funti i otputuje bez kofera, jer će sve stvari i garderobu, ionako nabaviti kada stigne u hotel. Kate danas ima troje djece, i uz sav uspjeh koji je postigla i dalje naporno radi kako bi proširila svoje poslovanje.

“Trudim se da na svaki sastanak idem dotjerana od glave do pete i poštujem svoje i tuđe vrijeme, jer je i to novac. Svojim stavom i uvjerenošću u ono što predstavljam ostavljam dobar utisak, a svojoj djeci dajem sjajan primjer”, objašnjava Kate.

Ona se ne stidi toga što troši velike količine novca na garderobu i nakit i vjeruje da je i to njeno oružje u “poslovnom svijetu”.

“Te stvari me čine samouvjerenom i tako mi je lakše da postignem uspjeh. A pogotovo me čini sretnom što sam sve to sama postigla i stekla uslove da ispunjavam svoje hirove, bez ičije pomoći”, ističe gospođa Stewart. Danas je udata i ima blizance Graydon i Grayson koje je rodila u seprembru 2014.

Podelite sa prijateljima
Komentari