Naš Svet > Vesti > KONAČNO CURICA! Nakon 117 godina, u ovoj je porodici…

KONAČNO CURICA! Nakon 117 godina, u ovoj je porodici rođena – kćerka

U obitelji May pravo je slavlje! Nakon 117 godina iščekivanja, konačno im se rodila djevojčica. Ponosni roditelji Laurence i Leanne zasipani su čestitkama, jer su uspjeli što generacijama prije njih nije: konačno se rodilo – žensko!

Saoirse Grace prvo je žensko dijete u obitelji May, nakon što su u njoj dvije generacije rađale samo muškarce, piše “Net“…

“Poslijednja cura koja se u našoj obitelji rodila bila je moja prateta Annie. Ona je rođena 1898. Od tada, do danas rađali su se samo dječaci”, rekao je ponosni tata djevojčice, Laurence May.

Njegov imenjak, djed po kojemu je i dobio ime, Laurence May, imao je dva brata i tri sestre. Jedna od tih sestara je Annie, prateta, koja je bila najmlađe dijete i nakon koje se djevojčice više nisu rađale. Do danas.

Malena Saoirse pravo je iznenađenje. Njeni roditelji nisu željeli znati spol djeteta, sve dok se ono ne rodi.

“Kada se rodila, svi smo bili jako uzbuđeni. Pogotovo s moje strane. U porodici moje supruge ima mnogo žena”, rekao je tata Laurence.

Biti okružen ženama Laurencu je uvijek bila želja, a sada mu se ta i ostvarila. Jedino na što nije računao je, kaže, sva ta ružičasta boja kojom je malena Saoirse okružena.

Podelite sa prijateljima
Komentari