Naš Svet > Vesti > Konačno “upecam” ZEMUNCA na kog se loži pola grada:…

Konačno “upecam” ZEMUNCA na kog se loži pola grada: ZUMIRALA sam sliku koju mi je poslao, a onda sam odmah IZBRISALA NJEGOV BROJ

Konačno se i meni sreća osmehnula – merkala sam ga mesecima i mislila da je totalno van moje lige. Tip ima telo Apolona, a ostatak me baš i nije nešto interesovao. I taman sam mislila da od toga nema ništa, a macan je sam meni došao.

I tako, razmenimo brojeve i krenemo da se dopisujemo. Danima sam čekala da me pozove da konačno izađemo, međutim, uporno se zadržavao na ćaskanju, piše “BalkansPress“…

Taman da dignem ruke, kad stiže meni poruka i objašnjenje što nema poziva za izlazak – frajeru je noga u gipsu. Taman odahnem, međutim, onda bolje pogledam sliku i primetim jednu stvar.

Vidite li vi isto što i ja?
Vidite li vi isto što i ja? 

Ako ste imali problem da primetite, evo o čemu se radi.

Ne varaju vas oči
Ne varaju vas oči

Jednom od najvećih frajera, tipu koji iz teretane ne izlazi ni danju ni noću, iz gipsa vire prsti sa savršenim frenčom.

U totalnom šoku, zumiram još malo i shvatam da me oči uopšte ne varaju. Pitam njega, u nadi da će se naći neko razumno objašnjenje.

– Ovo ti je frenč, a? – kažem uz smajlića, očekujući čudo.

– Da, što pitaš? – kaže mrtav hladan.

I tada sam izbrisala njegov broj. Zovite me kako hoćete – primitivnom, zatucanom i ostalo, ali ne dozvoljavam da moj frajer ima bolje nalakirane nokte od mene.

Podelite sa prijateljima
Komentari