Naš Svet > Vesti > Mislila je da je u 30. sedmici trudnoće. Na ultrazvuku,…

Mislila je da je u 30. sedmici trudnoće. Na ultrazvuku, doktori su bili zapanjeni onim što vide!

Šokantan nalaz ultrazvuka!

Kada je Kirsti Batler (22) iz Velike Britanije primijetila da joj se stomak naglo povećao, uradila je test za trudnoću, koji je bio pozitivan, piše “LikeMag.com“…

Kako su ona i njen partner priželjkivali djecu, veoma su se obardovali ovim vijestima. Međutim, nakon pregleda kod doktora, sve je pošlo naopako.

Doktori su “na oko” pomislili da je u 30. sedmici trudnoće, s obzirom na veličinu njenog stomaka.

Na ultrazvuku je trudnoća potvrđena, ali su doktori bili zapanjeni zbog onoga što se pored bebe nalazilo u stomaku. Kirsti je bila trudna samo 6 sedmica, a ono zbog čega joj je stomak izgledao toliki, bila je ogromna cista, koja je prijetila da ugrozi plod, ali i njen život.

“Doktori su predvidjeli da sam u 30 sedmici, ali moj stomak je porastao mnogo brzo i kad sam otišla na ultrazvuk tad je krenula da se odvija noćna mora. Imala sam u sebi ogromnu cistu,” kaže Krisi.

Rečeno joj je da cista može da bude smrtonosna, ali da je za bebu sigurnije da sačekaju do 11 sedmice, kako bi izveli operaciju uklanjanja ciste.

Međutim, na kontrolnom pregledu neposredno prije operacije, doktori su utvrdili da nema otkucaja bebinog srca. Kirsti je izgubila bebu kojoj se toliko radovala.

Na njenu sreću, operacija je uspješno završena i cista je uklonjena. Kirsti sada dijeli sa svima svoju priču, kako bi podigla ženama svijest o reproduktivnom zdravlju.

Nadamo se da će uskoro ipak postati majka, bez ovakvih strašnih komplikacija.

Podelite sa prijateljima
Komentari