Naš Svet > Vesti > Na se*s odmore u ove zemlje odlaze sredovečne, bogate…

Na se*s odmore u ove zemlje odlaze sredovečne, bogate belkinje! Jana je jedna od njih: “Mladićima (18) dajem 150 dolara za oralni se*s”

Privlačna žena otpija gutljaj koktela u hladu bambusove senke. Pesak je predivno beo, a more doziva neverovatnom nijansom akvamarina. Prilazi joj mladi muškarac i zasipa je komplimentima  – ona je najlepša žena koju je video na svetu. Već se godinama nije osećala tako, zaista veruje da je poželjna.

No, ta romantična letnja romansa nije ono što se na prvu loptu čini. Žena je belkinja, u kasnim 50-ima, a muškarac crnac, u naponu snage sa svojih 18 godina. Iako je to radnja slavnog kontroverznog filma “Heading South”, to je i realnost današnjeg seks-turizma, prenosi “Balkanspress“…

Današnja odmarališta u zemljama u razvoju poput Kute na Baliju, Negrila na Jamajci, Boka Čike i Sosue u Dominikanskoj republici postali su stanica za žene željne se*sualnih ugođaja.

Kompanije koje organizuju odmore čak i promovišu pakete kao seks-odmore za slobodne dame. Te žene, koje mogu biti od tinejdžerki do baka, ne žele vezu, već seks bez obaveza, a u moru za to zaista ima puno riba, piše “Independent”.

Uzmite za primer Jamajku, gde 17 odsto stanovništva živi ispod granice siromaštva. Valjanje na plaži tamo postaje dobar način zarade za mlade muškarce, kojom mogu da prehrane sebe i svoju porodicu, piše britanski portal.

Među seks-turistima sve više žena

Nije ni čudno da oni radije biraju starije dame, koje su za seks spremne da plate više od onih mlađih. U Negrilu, muškarci mogu da zarade oko 100 dolara za seks sa ženom, dok je cena za pružanje usluge oralnog seksa, koji se na Jamajci smatra tabuom, iznosi oko 150 dolara.

Veliki broj muškaraca unajmljuje se pod maskom posla “vodiča”, s tim što često iz celog paketa oni kao pružaoci seksualnih usluga dobijaju skupe večere i prenoćište u luksuznom smeštaju.

Definicija seks-turiste je odrasla osoba koja putuje s ciljem ostvarenja legalnog seksa na koji pristaju obe strane, najčešće u zamenu za novac ili poklone. Većina ljudi pretpostavlja da su seks-turisti muškarci, dok se odnos između sredovečnih dama i mladića s plaže smatra samo nekom vrstom bezazlene zabave. Međutim, kao i često puta u seksu, i u ovom postoje dvostruki standardi.

*Foto: Youtube

Jana, koja ima 67 godina, provela je sve svoje odmore u proteklih 10 godina u zapadnoj Africi. Ona obožava tamošnje ljude, kulturu i hranu, a naročito muškarce.

Ne želim da nekome perem i kuvam, već seks i romantiku

– Oni tako divno tretiraju žene, daju komplimente, dodiruju… Uz njih se osećate kao prava žena. Ne smeta mi što im plaćam pića i večere ako provedu s mnom noć – kaže Jana.

Razvedena, s dva odrasla sina, ona objašnjava kako muškarci njenih godina nisu “poželjan materijal”, ne zato što bi bili loši ljubavnici, već zato što oni samo “žele novu ženu”. Njoj je dosadilo biti neko ko samo kuva i sprema drugome, to ionako čini za sebe, ona želi seks i romantiku, nežnost, piše “Independent”.

Za druge, ovakvi su dogovori ipak nešto negativniji. Neznanje, nezainteresovanost i nedostatak brige za siromaštvo i manjak izbora koji karakteriše život muškaraca koji rade kao žigola rezultira time da žene često romantizuju svoje postupke. U stvarnosti, život tih muškaraca nije puno drugačiji od žena koje se u siromaštvu i bedi odlučuju na prostituciju.

Za sve priče o romantici, jezik seksualnog turizma poprilično je jednostavan, na Jamajci se muškarci u tom poslu nazivaju “beach boys” ili “rastatutes”. Žene koje traže njihove usluge muškarci nazivaju “bocama mleka”, delimično zbog njihove blede puti, a delimično jer se na njih gleda kao na nešto što treba “napuniti”. Seksistički, da, piše britanski portal.

*Foto: Youtube

No, u celoj priči nisu samo belkinje. Primera radi, bogate starije Japanke slične usluge traže na Baliju, gde plaćaju lokalnim mladićima za seks.

“Ne puštam te dok te tri puta ne usrećim”

Među klijentkinjama su ponekad i žene koje su u braku, u kom muž više nije zainteresovan za njih ili i sam ima ljubavnice. Jedan od “momaka s plaže” objasnio je tačno šta te klijentkinje žele i kako im on pruža zadovoljstvo.

– Jedna od najčešćih fantazija žena je da se nad njima dominira, a tek manji deo njih voli suprotno. Zbog toga radim lagano vezivanje i ponašam se s njima kao Kristijan Grej, ali bez udaraca – kaže.

Kao najbolju predigru navodi šaputanje na večeri, uz čašu vina u punom restoranu, o tome šta će im raditi kasnije. Dodiri ispod stola po kolenima, poljupci u vrat i strastveni “napad” u liftu koji se svakog trenutka može otvoriti nešto je što će većinu žena veoma uzbuditi, kaže mladi žigolo.

– Najbolja “pretnja” koju im u seksu govorim je da ih neću pustiti dok tri puta ne dožive vrhunac, a da imam vremena na pretek. Važno je da one budu potpuno opuštene i u svom svetu fantazija, to je najbolji seks za svaku ženu – zaključuje se u tekstu britanskog portala.

Podelite sa prijateljima
Komentari