Naš Svet > Vesti > NA VENČANJU VUKLA TEK ROĐENU BEBU PO PODU! (FOTO) (VIDEO)

NA VENČANJU VUKLA TEK ROĐENU BEBU PO PODU! (FOTO) (VIDEO)

Haljina, za koju se pretpostavlja da je delo Vere Vang, je očigledno promenjena da bi jednomesečna devojčica imala gde da se smesti. Dok je njena majka šetala do oltara, iza nje se na šlepu venčanice “vukla” mala Obri.

Šona Karter Bruks je želela da njena jednomesečna beba sve vreme bude uz nju tokom ceremonije venčanja, pa ju je zakačila na šlep venčanice. Čim su slike dospele na društvene mreže krenule su osude, ali majka tvrdi da je dete bilo bezbedno i da ih je “Štitio Isus Hrist”, prenosi “Dnevni“…

Haljina, za koju se pretpostavlja da je delo Vere Vang, je očigledno promenjena kako bi jednomesečna devojčica imala gde da se smesti. Dok je njena majka šetala do oltara, iza nje se na šlepu venčanice “vukla” mala Obri.

Ubrzo su slike postavljene na Fejsbuk, usledile su strašne kritike. I dok jedni misle da je ovo jednostavno neukusno, drugi misle da bi moglo da bude i neverovatno opasno, jer je beba mogla da se opeče od trenja sa tepihom.

– Izvinite, ali da sam ja to videla ustala bih sa stolice i uzela bebu. To je zaista glupo – prokomentarisao je jedan od korisnika interneta ovaj potez Šone.

Venčanje je održano prošlog meseca i Šona se udala za Džonatana Bruksa. Oni su iz okoline Nešvila i sudeći po komentarima, ne shvataju šta su to toliko loše uradili.

– Mi radimo šta mi želimo, kad god hoćemo i sve dok je Isus uz nas. Sve je ispalo dobro i nastaviće da bude dobro – napisala je ona na svom Fejsbuk profilu, očigledno potrešena brojnim negativnim komentarima.

– Naše jednomesečno dete je bilo budno i dobro pričvršćeno za moj šlep. Naše srce je bilo u Hristu koji nas pokriva – napisala je Šona.

Čini se da joj medijska pažnja uopšte nije smetala, jer je ponosno istakla da je njena porodica postala poznata zahvaljujući komentarima.

Video:

Pogledajte video i podijelite sa prijateljima…

Podelite sa prijateljima
Komentari