Naš Svet > Vesti > Ona ima 19, a on 46 i LUDO SE VOLE: Na ulici ga SVI…

Ona ima 19, a on 46 i LUDO SE VOLE: Na ulici ga SVI VREĐAJU i govore mu da je PRLJAVI MONSTRUM!

Endi Telford (46) je sreo svoju suprugu Bet kada je ona imala 16 godina. Imaju dva sina. Bet danas ima 19 godina, a u medije je istupila jer je, kako kaže šokirana što je njen suprug doživio zlostavljanje.

Endi i Bet su se upoznali 2015. godine dok je on pomagao njenoj mami oko selidbe. Bet kaže da je odmah “pala na njega“. Ubrzo su postali par, ali često su trpjeli zlostavljanje, pa su se preselili u Lankašir, piše “Virealno“…

“Poruke koje primamo su uvredljive i žao mi je što moj suprug zbog toga toliko pati. Bez obzira na to šta ljudi misle, mi smo skladan par i preselili smo se kako bi nas ostavili na miru i kako bismo krenuli ispočetka. Endi je ljubav mog života i razlika u godinama tu činjenicu ne mijenja”, kaže Bet. Ona je domaćica koja brine o njihovim sinovima.

“U početku sam se malo bojala šta će drugi reći, ali nisam mogla da kontrolišem svoja osjećanja prema Endiju. Neki moji prijatelji su rekli da je naša veza jeziva i izgubila sam neke prijatelje, ali ja sam i dalje s muškarcem koji se prema meni ponaša kao da sam princeza“, kaže Bet. Par se vjenčao u novembru 2016. godine i imaju sinove Timija (2) i Konija koji je star devet mjeseci.

“Najteže nam je bilo u oktobru 2015. godine kada su na Endijevom radnom kombiju napisali da je pedofil. Onda su na ulici susjedi počeli da mu viču da je pedofil, a meni su rekli da u njemu tražim očinsku figuru. Rekli su mu da je pedofil pred njegovom djecom. Zbog toga smo se preselili. Nova sredina je ipak mnogo bolja i manje nas osuđuje. Naučili smo da ignorišemo sve komentare i iako je među nama razlika 27 godina, jedno drugom savršeno odgovaramo”, kaže Bet.

Podelite sa prijateljima
Komentari