Naš Svet > Vesti > OVAKO IZGLEDAJU SEVERININE ROĐENE SESTRE: S njima ne…

OVAKO IZGLEDAJU SEVERININE ROĐENE SESTRE: S njima ne razgovara, EVO ŠTA JE RAZLOG!

O atraktivnoj pjevačici Severini Kojić se gotovo sve zna. Pjevačica o detaljima iz privatnog života svoje fanove obavještava putem svojih profila na društvenim mrežama, međutim, malo ko zna da Severina ima dvije sestre – Marijanu koja živi u Beogradu i Zdenku koja je u Hrvatskoj.

35575931-2037341136584311-8908798354238996480-n

Pjevačica izbjegava da fotografije sa sestrama objavljuje na društvenim mrežama, piše “Novi.ba“…

Prije nekoliko godina, Marijana se našla u žiži medijskog interesovanja u Hrvatskoj, zbog spornog zemljišta u Splitu, oko kojeg je “vodila bitku” sa čuvenim hrvatskim igračem i trenerom, Igorom Štimcem.

Marijana je udata i veoma je vezana za sestrića Aleksandra, Severinininog sina.

”Severina i ja nismo sličnih karaktera ni razmišljanja. Zašto bismo bile? Ali ono što duboko vjerujem jeste da imamo isto vaspitanje i da istinski nemamo te duboko ukorenjene nacionalističke poglede u odnosu na našu okolinu -” rekla je Marijana u jednom intervjuu prije nekoliko godina.

Zbog vjenčanja s Igorom više ne razgovara ni sa sestrom Zdenkom.

”Ne podržavamo sve ovo, Srbi su protiv nas vodili oružani rat, ugnjetavali nas 50 godina, a sad vode psihološki. Moja sestra odgojena je u hrvatskoj i moralnoj, rimokatoličkoj obitelji, od oca Hrvata i majke Hrvatice, ali je njezin život preuzela menadžerska mašinerija. Ona ima planetarnu slavu, ali sigurno ima tužan život. Molim za njezino zdravlje i sreću – kazala je Severinina starija sestra.

Ovo je Zdenka:

zdenka

Ovako izgleda Marijana:

12
11

Šta vi mislite o ovome?

Podelite sa prijateljima
Komentari