Naš Svet > Vesti > Pročitajte urnebesno pismo koje je lopovima poslao vlasnik…

Pročitajte urnebesno pismo koje je lopovima poslao vlasnik Stojadina

Na Facebook stranici fanova Zastave postavljen je link star dvije godine na kojem je objavljeno pismo ožalošćenog vlasnika Zastave. Premda je već prošlo dosta vremena od incidenta, pismo je postalo pravi hit na internetu.

Nakon krađe stare Zastave 128, u narodu poznatije kao Stojadin, bijesni vlasnik iz Srbije napisao je pismo kojim je lopovima poželio “svu nesreću ovog svijeta”. Iznenađen što su lopovi na parkingu odabrali baš njegov stari automobil, vlasnik je lopovima napisao zaista originalno pismo, puno slikovitih izraza i želja, piše “autosnova”…

“Što ne uze onu Vectru ili onog BMW-a od narkodilera iz ulaza pored mog? Kako li je samo upali, kad ja verglam po 10 minuta? Je l’ ti crkla guma, k’o meni prije dva dana? Jesi li uključio grijanje kroz haubu, jer se sajla pokidala? Dokle si stigao sa ona tri litra u rezervoaru… Nadam se do prve bandere, ruka ti se osušila!

Je l’ te zaustavio saobraćajac što nemaš prednji desni žmigavac. Nek ti polomi noge pendrekom! Jesi se nasluš’o muzike na onom jadnom produvalom zvučniku, a kaseta se baš duuuuuuuuugo vrti zimi, mozak ti kroz uši iscurio!

Cigaru upali na auspuh, majki ti ga spalim, pošto nema upaljača, k***a mi se nap**iš!!! Ispod desnog sjedišta imaš dugme kojim možeš da prespojiš bobinu, da ti je ne bi ukrali… Ukrali ti leš dabogda!

Kad pada kiša, ti stavi rukavice, jer se skida ono crno g**** oko volana, crna te voda izbacila! Pazi da ti ne polome brisače! Imaš stare, potrošene (rezervne) u gepeku. Kočnicu pritisni dvaput brzo ili jednom, al’ do daske, iako bih ja želio da ne zakočiš na vrijeme pred grotlom pakla i da tamo goriš dok ti 128 demona čereči iznutricu do kraja vječnosti!

P.S. Ako neko vidi crvenu Zastavu 128, registracije BG 192-523, neka je polije benzinom i zapali!!!”

Podelite sa prijateljima
Komentari