Naš Svet > Vesti > Sina koji je nestao prije godinu dana majka vidjela na…

Sina koji je nestao prije godinu dana majka vidjela na utakmici Chelseaja

Majka čiji je sin nestao prije 11 mjeseci u Portugalu, vjeruje kako ga je pronašla i to zahvaljujući selfiju koji je na Facebooku objavio jedan par.

Majka čiji je sin nestao prije 11 mjeseci u Portugalu, vjeruje kako ga je pronašla i to zahvaljujući selfiju koji je na Facebooku objavio jedan par, piše Večernji.

Lesley Edwards (54) je na fotografiji s utakmice Chelsea na Stamford Bridgeu u pozadini uočila muškarca koji izgleda isto kao njezin 31-godišnji sin Jon Anderson Edwards. Sina je, naime, zadnji put čula u septembru prošle godine nakon čega mu se gubi svaki trag. Bio je u portugalskom Lagosu gdje je trebao raditi kao kuhar.

0fbbd997915807d058dc7b3bf1db8267


Jon Anderson Edwards je prije nestanka doživio ozljedu glave, a sve njegove stvari, od dokumenata do odjeće, pronađene su u stanu koji je iznajmio u Portugalu.

Majci je fotografiju s Facebooka poslao jedan od prijatelja kojem se također učinilo da se radi o nestalom 31-godišnjaku.

Tražimo ga godinu dana i imali smo toliko krivih informacija i tragova. Kada sam vidjela ovu fotografiju odmah sam pomislila “Bože dragi, pa to je moj Jon!” – rekla je majka nestalog muškarca, piše Mirror.

missing-son

Sada preko Facebooka moli sve koji su ga također vidjeli da joj pomognu, a ova fotografija je u roku od tri dana podijeljena više od 1.500 puta.

Podelite sa prijateljima
Komentari