Naš Svet > Vesti > ŠOK: Pucao u sebe pod vodom i sve to snimao kamerom! (VIDEO)

ŠOK: Pucao u sebe pod vodom i sve to snimao kamerom! (VIDEO)

Val je vezao dug kanap za okidač, što mu je omogućilo da pištolj opali u određenom trenutku. Prasak metka iz cevi bio je iste jačine kao što je iznad vode, a kamera pod vodom zabeležila je taj trenutak. Vodeni mehurići sledili su metak koji je išao u Valovom pravcu, međutim izgubio je na intenzitetu pre nego što je stigao do pola puta i graciozno potonuo na dno.

Val je zaronio u vodu i izneo metak na površinu držeći ga visoko iznad glave kao trofej piše “DailyMail.com”…

Ovo nije njegovo prvo prkošenje smrti. Jednom prilikom je sebe natopio vodom pre nego što je ušao u vatru. A u drugom eksperimentu, pozušao je da dokaže zakone fizike, padom sa velike visine koristeći tanak komad konopca.

Iako je odradio svoj zadatak u vodi, na snimku na njegovom licu se može videti veliko olakšanje u trenutku kada je metak potonuo. Iako u ovom slučaju oružje nije razlog zbog koga je Val preživeo već metak.

Prah unutar metka je vodootporan i kada se udarna igra sudari sa prahom izaziva pucanj. Što znači da oružje radi isto i u vazduhu i u vodi. Onog momenta kada pištolj opali, sva energija proizvedena vrelim gasovima pokreće metak iz vatrenog oružja.

Pogledajte video:

Putujući kroz vodu metak dostiže jedva dva metra daljine, jer je voda 800 puta gušća od vazduha.. A to je jedini razlog zašto Val nije ubijen tokom ovog eksperimenta. 

Podelite sa prijateljima
Komentari