Naš Svet > Vesti > STARLETA I RIJALITI ZVEZDA ŽELELA DA JE USVOJI, DEVOJČICA…

STARLETA I RIJALITI ZVEZDA ŽELELA DA JE USVOJI, DEVOJČICA REKLA “NE”

Iako je rijaliti zvezda Kim Kardašijan bila impresionirana trinaestogodišnjom devojčicom Pink, malena devojčica nije želela da napusti dom za nezbrinutu decu iako je starleta želela da je usvoji.

Kim je naime, upoznala Pink tokom posete području koje je bilo pogođeno cunamijem, a inteligentna curica potpuno ju je osvojila, piše “B92“…

Veoma talentovanu devojčicu je majka poslala u dom za nezbrinutu decu jer nije mogla da joj priušti školovanje. I pored toga, devojčica nije želela da je usvoji Kim Kardašijan. 

“Svi žele da imaju drugačiji i bolji život, pretpostavljam. Ali, kada sam malo bolje razmislila o tome i shvatila u šta bih se upustila i šta bi sve trebalo da ostavim iza sebe, shvatila sam da nisam spremna za to”, rekla je Pink. 

Inače, devojčica ima ambicije da jednog dana postane učiteljica ili turistički vodič. 

“Razgovarala sam s mamom o Kim i ona mi je rekla da kad ja završim školu i kada budem mogla da se brinem sama o sebi ona će mi dati dopuštenje da odem da živim s Kim, ako ja to želim. Ovde su druga deca koja su mi poput braće i sestara i ne mogu da ih ostavim”, zaključila je pametna devojčica.

Podelite sa prijateljima
Komentari