Naš Svet > Vesti > Suprug je ostavio zbog mlađe žene – Godinu dana kasnije su…

Suprug je ostavio zbog mlađe žene – Godinu dana kasnije su se sreli a jedna stvar ga je uništila

Muškarci su takvi da će često prevariti i ostaviti ženu zbog neke mlađe. Ovo je jedan takav slučaj. Obično ti muškarci ostave svoju ženu zbog mlađe jer su iskompleksirani. Imponuje mu to što ih je primjetila mlađa i misle da su frajeri, a ustvari su jadni.

To su obično oni muškarci kod kojih žena vodi računa o svemu, pa onda sama zbog svih obaveza zaboravi na sebe, zapusti. Umjesto da joj njen muž pomogne, izvede je negdje, on je ostavi.

Najlakše je to. Tada zanemaruje sve što je radila, brinula o djeci, poslu.. Bitno je da je našao zabavu. Zato žene nađite vremena i za sebe, nemojte da muž nema obaveza. I on treba brinuti o djeci.

Ovdje je bio takav slučaj gdje je žena preuzela brigu o svemu, a njen muž je imao ljubavnicu koja je bila mlađa od njega. Svojoj ženi je saopštio da želi razvod. Tako bi živio sa ljubavnicom, a djecu bi viđao s vremena na vrijeme.

Njegovoj ženi je bilo teško, ali morala je nastaviti dalje. Muž je mislio da će biti sretan sa ljubavnicom.Kada je počeo živjeti s njom, vidio je da život s njom, sve, ali nije lijep. Iskorištavala ga je, nije imala dobar odnos s djecom i nije se trudila.

Vidio je šta je uradio. Nakon godinu dana je sreo svoju bivšu ženu i ostao bez teksta. Izgledala je tako lijepo, sretnije nego ikada još je i napredovala. Ona je našla nekog ko će je cijeniti, a on je ostao posramljenog izgleda.

Podelite sa prijateljima
Komentari