Naš Svet > Vesti > SVI RATOVI, SUKOBI I POMERANJA GRANICA planiraju se u…

SVI RATOVI, SUKOBI I POMERANJA GRANICA planiraju se u VATIKANU!

Od podele hrišćanske crkve na Istočnu i Zapadnu 1054. godine pa do danas, postoji u politici Vatikana kontinuitet, u smislu nastojanja da pod svoju dominaciju stavi sve hrišćanske crkve; menjali su se samo oblici borbe, strategija i taktika.

Prvi svetski rat koji pokreće rimokatolička monarhija napadom na Kraljevinu Jugoslaviju, donosi strašne vojne i civilne žrtve. Tokom Prvog svetskog rata u Austro-­Ugarskoj je funkcionisalo 10 velikih koncentracionih logora, uz još 290 manjih, pratećih logora i zatvora, piše “Revolucija.org”…

Šta reći o Drugom svetskom ratu? Prema američkim izvorima preko 1400 katoličkih sveštenika u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini u toku Drugog svetskog rata lično je klalo, mučilo, silovalo, ubijalo na razne načine i nasilno prevodilo u katolicizam.

Vatikan je kriv i za raspad Jugoslavije. Sve je dogovoreno na sastanku pape Jovana Pavla II s nemačkim ministrom Genšerom.

{adselite}Tog, 26. novembra 1991, državni sekretar Vatikana uputio je memorandum sa zahtevom za priznavanje Slovenije i Hrvatske kao nezavisnih država, svim članicama Konferencije o evropskoj sigurnosti.

Posle tog vatikanskog memoranduma, Slovenija i Hrvatska su priznate kao nezavisne države, što je izazvalo žestoke sukobe i rat.

Vatikanska banka, preko organizacija poput Opus Dei, Malteških vitezova i sličnih finansirala je pokret Franje Tuđmana.

“Između SAD, Vatikana i Nemačke sklopljen je 1976. godine tajni sporazum u 11 tačaka. Jedna od središnjih teza ovog sporazuma bila je ideja o federalizaciji sveta.”…

Američki geopolitičar Zbignjev Bžežinski vidi glavnu opasnost u pravoslavlju, dok poznati S. Hantington, piše da su Rusija i njena pravoslavna civilizacija neprikladne za Novi svetski poredak.

Zato tu civilizaciju treba uništiti. Katolička crkva, nekada filofašistička, danas filoamerička, zajednica od milijardu i 200 miliona vernika, predstavlja jedan od glavnih stubova u američkoj politici globalizacije.

Koren svega ovoga što se događa u Ukrajini, kao i mnogo puta do sada, je u Vatikanu, koji je stolećima ratovao protiv pravoslavnih, da bi im, što milom, što silom, nametnuo svoje tumačenje hrišćanstva.

Papizam je to, a on je gori od ateizma, jer propoveda lažnog, velikoinkvizitorskog “Hrista”. Ukrajina nema nikakve veze sa suverenitetom, demokratijom ili “ruskom agresijom”. To je sve propaganda. Sve se svodi na moć, imperijalnu ekspanziju i proširenje sfere uticaja.

Može se izdvojiti čitav niz aspekata koji demonstriraju sličnost i direktne paralele između agresije Zapada u Jugoslaviji devedesetih godina i ovoga što se događa u Ukrajini 2014 – 2015. godine. Sličnost po pitanju dovođenja nacista na vlast.

Kao što je u ratu protiv Rusije koristi ukrajinske naciste. Na vlast u Kijevu su pučem došli nacisti koji su započeli s progonom Rusa. Primer je jedna od paravojnih formacija koja učestvuje u agresiji na Novorusiju “Azov”, kao amblem ima okultne oznake SS­a i “Crno sunce” Anenerbea, koje se nalazi u dvorcu Vevelsburg.

Anenerbe je tajna organizacija koja je oblikovala ideologiju Nacističke partije i Trećeg rajha. Na strani kijevske hunte bori se najgori ološ iz SAD i EU.

Nacisti u Odesi su spaljivali Ruse, a u okupiranim selima Novorusije ubijaju sve što stignu. Baš kao i na Balkanu, glavni naglasak u Ukrajini stavljen je na etničke protivrečnosti.

Vatikan jedan od organizatora Evromajdana, koji se približava granicama Rusije. DANAS NA ZAPADU UKRAJINE GORE PRAVOSLAVNE CRKVE – NAMEĆE SE KATOLICIZAM!

Ukrajinski nacisti osvajaju pravoslavne hramove, muče i ubijaju sveštenike (na Donbas ih gađaju iz artiljerijskih oruđa). Kijev, koji je bio središte pravoslavne teologije i nauke uopšte, danas pretvaraju u katolički grad.

Ukrajinski nacisti i šovinisti danas uz pomoć zapada i Vatikana pripremaju potpuno čišćenje Rusa sa vekovnih teritorija na kojima žive kako bi očistili prostor od pravoslavlja.

Filaret, arhiepiskop Ukrajinske pravoslavne crkve Kijevskog partijarhat, javno je pozivao na “ubijanje Moskovljana”.

Poznata je izjava pape, dana u vreme telemosta s moskovskim rimokatolicima: “Ako postoji jedna Evropa i jedna valuta – onda i Crkva treba biti jedna!” Na koju se Crkvu misli – Pravoslavnu ili Rimokatoličku, nema mesta sumnji.

Dakle: jedna država, jedna valuta, jedan papa. Očito je da politika koju vodi Vatikan ima sve odlike imperijalističke politike, koja nastoji da različite narode i kulture objedini, zarad ostvarenja zajedničkih globalističkih ciljeva i ideja.

Globalizam je demonska ideja. Daj Bože, da se nikada ne ostvari, inače se vraćamo u robovlasnički sistem i robovlasničko doba.

To je ono što razara veru, naciju, porodicu, moral, ljudsko dostojanstvo, ceo svet. Gospod će, kao i do sada, pobožni ruski narod voditi putem Istine Svoje, štiteći ga od svih zabluda i laži, pa i od najotrovnije, iako najzaslađenijeg – papinskog ekumenizma …

Partnerstvo između Vatikana i Hitlera službeno je sklopljeno 20. jula 1933. potpisivanjem konkordata između Svete stolice i nemačkog Rajha, kada su se nemački sveštenici službeno zavetovali na odanost Hitleru.

Nacizam nije poražen u Drugom svetskom ratu, poražen je Vermaht, nakratko je poražena država Nemačka ali je ideologija nacizma preživela.

Danas se “Četvrti Rajh” organizuje na istim principima korporativne države kakva je bila nacistička Nemačka, s tom razlikom što je novi korporativni projekt profinjeniji, ne nose se više crne uniforme i kukasti krstovi.

Danas je pristup okrenut prvo ekonomskom potčinjavanju sveta, a oružana sila koristi se samo protiv neposlušnih država i naroda. Krajnji cilj je isti: porobljavanje zemalja, ako može i čitavih kontinenata i pljačka njihovih resursa.

Razbijanjem Jugoslavije, agresijom na SFRJ, SAD i EU su pokazali da su pravi naslednici Adolfa Hitlera. Kao i Hitlera njih može zaustaviti samo snažan i odlučan otpor ….

Podelite sa prijateljima
Komentari