Naš Svet > Vesti > UN KONAČNO PRIZNALE: Zaprašujemo vas i kontrolišemo vreme!

UN KONAČNO PRIZNALE: Zaprašujemo vas i kontrolišemo vreme!

Cilj je kako tvrde kontrola i izmena vremena u svrhu zaštite poljoprivrede i useva zbog globalnog zagrevanja.

Pre dva dana, sednica Ujedinjenih nacija bila je posvećena kontroli vremena,kemtrejlsima, zaprašivanju i svemu onome što vlade ovog sveta godinama ne priznaju i još javno govore kako su kemtrejlsi teorija zavere za koju nema dokaza.

Onda je zaista neverovatno kako UN na svojoj sednici raspravljaju o hemikalijama koje avioni ispuštaju po svima nama.

Navedeno je da su to eksperimenti privatnih kompanija i svetskih vlada. Cilj je kako tvrde kontrola i izmena vremena u svrhu zaštite poljoprivrede i useva zbog globalnog zagrevanja, koje je, već svima poznato, velika laž na kojoj se okreću milijarde na porezu za ugljen dioksid. Sada se ne libe da tako javno govore kako avioni zaista menjaju naše klimatske promene hemijskim supstancama koje su ispuštene u vazduh.

Samo nije jasno ko je dopustio privatnim kompanijama i svetskim vladama da vrše svoje eksperimente, nad čovečanstvom.

Godinama su uveravali ljude kako ne vide dobro, kako tragovi na nebu ne postoje, kako su to regularni avioni i kondezacijski gasovi iz istih. Godinama su govorili kako zaprašivanja nema, kako je to teorija zavere i što je najgore od svega, uspeli su da obmanu dobar deo ljudi.

Teoriju o kemtrejlsima su diskreditovali pa tako danas postoje ljudi koji će, uprkos svim dokazima i priznanjima i dalje govoriti da su sve to teorije zavere, da to nije istina.

Po rezultatima analiza kišnice i uzoraka tla kemtrejlsi se, između ostalog, u najvišem procentu sastoje od aluminijum oksida, soli barijum-dibrometana, kancerogenog dodatka za gorivo i insekticida, vlaknaste stvari smeđe boje, slične paučini.Aluminijum- oksid i barijum soli dva su najzastupljenija sastojka u kemtrejlsima i oni odlično absorbuju radioaktivne stvari.

Izvor: Kurir.rs

Podelite sa prijateljima
Komentari