Naš Svet > Vesti > Zastrašujuće upozorenje za sve mame pred ljeto: Ako imate…

Zastrašujuće upozorenje za sve mame pred ljeto: Ako imate dječaka pazite na OVO!

Ljeto dostiže svoj vrhunac i skoro svi mi ga želimo provesti na pješčanim plažama na moru ili na bazenima. To je posebno doba koje sva djeca jedva čekaju.

Međutim, za dječake ova vrsta zabave se može pretvoriti u nešto što mnogo gore. Priča ovog dječaka bi trebala da upozori sve roditelje kako bi na vrijeme mogli reagovati i spasiti svoje dijete ovakvog neugodnog i opasnog iskustva.

Kako kaže njegova majka, dječak je nosio kupaći sa dobro poznatom unutrašnjom bijelom mrežicom. Takvi kupači su jako zastupljeni u svijetu.

Laura Collins i njen 5-godišnji sin Jack su bili na odmoru u Španiji, a nakon cjelodnevnog kupanja ona je krenula oprati dječakov kupaći šorc. Kada je pokušala da skine Jacku šorc on je pustito izuzetno bolan vrisak koji ni jedna majka ne želi da čuje.

Tada je Collins primijetila da je Jackov penis zaglavljen i zapetljan u bijelu mrežicu. Ona je očajnički pokušavala da raspetlja dječaka, ali mu je spolni organ u sekudni otekao te ga je morala odvesti u hitnu pomoć.

Kada su brzo stigli do najbliže bolnice, doktor je odmah dao Jack-u anestetik da bi  smanjio njegov nepodnošljiv bol. Uspjeli su da mu skinu šorc.

Srećom, Jack je na kraju opet bio u stanju da mokri. On će biti u redu, ali i doktori su priznali da su bili šokirani jer je ovo bio prvi ovakav slučaj sa kojim su se oni susreli.

Zato je ova mama odlučila upozoriti sve ostale roditelje na opasnost ovih kupačih kostima. Njen sin je na kraju dobro prošao, ali ovakve situacije mogu biti vrlo opasne…

Podijelite ovo upozorenje sa drugim roditeljima koji imaju mušku dječicu!

Podelite sa prijateljima
Komentari