Naš Svet > Zanimljivosti > ’10.000 muškaraca je svoje žene prevarilo sa mnom’

’10.000 muškaraca je svoje žene prevarilo sa mnom’

‘Lako uzbudljivo štene’, ‘Lojalno mlitavo derište’, ‘Ultimativna srodna duša’, ‘Osvajač’, samo su neke od kategorija u koje je Gwyneth Montenegro svrstala muškarce, koja se još od svoje 21. godine ‘bavi muškarcima’ uz novčanu nadoknadu.

Bivša elitna eskort dama otkrila je zašto muškarci varaju svoje supruge, ali i savjetovala šta žene mogu da urade da bi to spriječile, piše 

Gwyneth Montenegro dolazi iz Melbourna, a prvi put je seks naplatila u 21. godini. To je pretvorila u svoje zanimanje, a kada je svoje iskustvo podijelila sa medijima i sama je postala zvijezda.

Uspjeh u svom poslu Gwyneth je mjerila dizajnerskom odjećom, skupim autima i putovanjima na mjesta od kojih zastaje dah.

Za medije je izjavila da je spavala sa oko 10.000 muškaraca i time zaradila sve naslovne strane velikih medija.

Sve muškarce je podijelila u nekoliko kategorija.

“Lojalno mlitavo derište” , tako je nazvala muškarce kojima je san da žena dominira nad njim.

“Nekonformista” , muškarac sa kojim ćete isprobati svakakve lude stvari.

“Oštećeni”, muškarac kome treba posvetiti mnogo pažnje i vremena da biste ga doveli u red, a ako ste toksični, bolje da odmah odete od njega.

Tu je i tip koji samo želi da udovolji svojoj ženi. Svi ti muškarci su, kako kaže Gwyneth, prošli kroz njen krevet i sve ih je pitala zašto su došli kod nje, a njihovi odgovori pomogli su joj da ih kategoriše.

– Bitno je da znate šta to motiviše muškarca da vara, jer samo sa tom informacijom to možete i da spriječite. Muškarci su kao i žene, i oni imaju osjećanja. Žele da se zaljube i osjete bliskost, žele da se osjećaju poželjno. Ne varaju zato što mogu, niti varaju zato što razmišljaju donjom glavom. Oni žele da se osjete kao pravi muškarci i prestrave se kada pomisle da će izgubiti mušku energiju. Ono što me je najviše iznenadilo je činjenica da se ne osjećaju poželjno zbog seksa, već kada znaju da mogu da zadovolje ženu – otkriva Gwyneth.

Kako ona dalje otkriva, svaki muškarac koji je iznajmio imao je samo jedan motiv, da je zadovolji.

– Nisu samo došli po seks na brzaka. Došli su da bi osjetili intimnost i povezanost i trudili su se da me zadovolje. Njima je mogućnost da u ženi izazovu orgazam potvrda muškosti. Kada ne mogu da zadovolje svoju ženu, odlaze kod druge – kazala je Gwyneth i dodala da je uprkos tome najbolji seks imala sa muškarcem sa kojim se viđala van posla, i to zato što su pored fizičke imali i mentalnu povezanost.

– Dobar seks je i u glavi. Kada izgubite mentalnu povezanost nikada više ne može da bude tako dobar. Danas je teško razgovarati oči u oči, svi pričamo preko poruka. Ne morate da mijenjate ono što jeste, samo popijte par pića sa supružnikom, opustite se i kažite ono što vam je na duši, da se ponovo povežete. Ne nasjedajte na priču da sve to može da se nađe i preko aplikacija. Ta strast u očima koju ste primijetili u svom partneru prije nego što ste se zaljubili nikada ne može da se vidi preko aplikacija– zaključila je Gwyneth.

Podelite sa prijateljima
Komentari