Naš Svet > Zanimljivosti > 30 godina je čuvala vazu za cvijeće, a onda je saznala da…

30 godina je čuvala vazu za cvijeće, a onda je saznala da to zapravo NIJE VAZA nego…

Ketrin Roulins (45) već 30 godina ima jako neobičnu vazu na stolu. Ona ju je pronašla još kada se igrala u parku kada je imala 15 godina i voljela je da u njoj drži cvijeće. Međutim, tek nedavno je saznala da godinama u svojoj kući ima eksplozivnu napravu!

Ketrin, koja radi kao savjetnik u jednoj osnovnoj školi, gledala je jedan dokumentarac o Prvom svjetskom ratu, gdje je vidjela kako su izgledale bombe kojima su Nijemci gađali Veliku Britaniju. Učinilo joj se da su prikazane granate identične kao njena vaza, pa je panično kontaktirala policiju, piše “Mirror TV“…

vaza-bomba-2

Ubrzo je došla služba za demontiranje bombi i utvrđeno je da je granata u sebi i dalje imala eksploziv i da je mogla da eksplodira u svakom trenutku. Oni su je razmontirali i izvadili eksploziv, a “vaza” je vraćena Ketrin, koja planira i dalje da je koristi.

vaza-bomba-3

Ketrin je bila šokirana, jer je godinama koristila za cvijeće i skidala joj vrh kojom je zatvorena. Kako kaže, jednom prilikom je čak igrala pored nje uz Madonine pjesme.

vaza-bomba-4

– Kad sam opisala policajcima kako izgleda moja vaza za koju sam sumnjala da je bomba, došli su u roku od sat vremena. Nisam mogla da vjerujem kada su mi rekli da je ova granata mogla da eksplodira u bilo kom momentu i da ubije sve koji bi se našli na 20 metara od nje. Mogla je i da mi sruši kuću. Srećom sve se dobro završilo, poslije sam je nosila djeci u školu da je vide – rekla je Ketrin.

Podelite sa prijateljima
Komentari