Naš Svet > Zanimljivosti > ČOVEK IMA 94 DECE, 39 ŽENA I 34 UNUKA I SVI ŽIVE POD ISTIM…

ČOVEK IMA 94 DECE, 39 ŽENA I 34 UNUKA I SVI ŽIVE POD ISTIM KROVOM: Upoznajte NAJVEĆU porodicu na svetu! Evo kako se slažu i ko sprema ručak! (VIDEO)

Ziona Čana je “najbogatiji čovek na svetu”: sa 39 žena, 94 dece i 33 unučadi sa kojima živi u četvorospratnoj kući, ovaj Indijac je trenutno glava najveće porodice na svetu.

Najveća indijska porodica se sastoji od 39 žena, 94 dece, 14 snajki i 33 unučadi, na čelu sa “najbogatijim čovekom”, Zionom Čanom, u selu Baktvang u indijskoj državi Mizorama.

U četvorospratnoj palati koja ima čak 100 soba žive četiri generacije, a brojnost porodice još nije konačna. Naime, Čana tvrdi nije isključeno još neko proširenje porodice, jer, kako kaže, ne želi da propusti nijednu priliku za brak.Žene dele spavaonice, a kako bi svaka od njih dobila priliku da noć provede sa svojim suprugom postoji raspored – najmlađe žene su smeštene bliže spavaćoj sobi glave porodice, dok su starije smeštene nešto dalje u kući.

– Mi ostajemo uz Zionu jer je on najvažnija osoba u porodici, a osim toga je i najzgodniji muškarac u selu – objašnjava Rinkmini (35), jedna od Čana žena.

Sloga, poštovanje i ljubav vladaju u porodici Čana, čija je organizacija nalik na vojnu – žene zajedno pripremaju obroke pod komandom najstarije, Zatiangi. Nahraniti ovako brojnu porodicu nije lako, pa se dnevno sprema oko 70 kilograma mesa i 50 kilograma pirinča.
Jedan od Zionovih sinova insistirao je da njegov otac oženi siromašne žene iz svog sela kako bi brinuo o njima.

– Osećam se kao božiji miljenik, jer mi je dao toliko dece o kojima se staram – izjavio je Ziona za “Dejli mejl”.

Gospodin Čana je i vođa hrišćanske sekte u okviru koje je dozvoljeno da muškarac ima onoliko žena koliko želi. Tokom jedne godine Ziona je oženio čak deset žena, a naglasio je da zarad proširenja svoje “sekte” namerava da ode i u Ameriku da bi se oženio ponovo.

(izvor: nationalgeographic.rs)

Podelite sa prijateljima
Komentari