Naš Svet > Zanimljivosti > Kada ruski milijarder ženi sina onda je apsolutno sve moguće

Kada ruski milijarder ženi sina onda je apsolutno sve moguće

Ruski milijarder Mihail Gucerijev izdvojio je pravo malo bogatstvo za vjenčanje svog sina Saida Gucerijeva i njegovu izabranicu devetnaestogodišnju Hadidžu.

Vlasnik naftne kompanije Rusnjeft, inače 16. na listi najbogatijih u Rusiji, organizovao je svadbu nasljedniku o kojoj će se pričati godinama, a teško da će je neko nadmašiti, piše “B92“…

Mladenci su uživali u nastupima najvećih svjetskih zvijezda, pa su se mikrofona latili Dženifer Lopez, Sting, Enrike Iglesijas, Bijonse i Elton Džon. Nastup Eltona Džona koštao je sedam miliona evra, a Dženifer je svoj naplatila pet.

“Mladenci su iz veoma dobrih i poštovanih porodica. Svadba je bila veoma lijepa, u vazduhu se osjećala dobra energija, a voditelji su učinili sve kako bi se u potpunosti poštovali naša tradicija i naši običaji. Ja sam im od sveg srca poželio lijepu zajedničku budućnost, mnogo djece i da poštuju svoje roditelje “, napisao je predsjednik Ingušetije na Instagramu, Junus Bek Jevkurov.

Devetnaestogodišnja nevesta je studentkinja moskovskog stomatološkog univerziteta “Evdokimov”, a na svadbi je nosila specijalno izrađenu haljinu čuvenog kreatora Elija Saba koja je bila optočena dijamantima i teška 25 kilograma.

Pogledajte atmosferu sa najbogatije svadbe na svijetu:

Podijelite sa prijateljima…

Podelite sa prijateljima
Komentari