Naš Svet > Zanimljivosti > Možda vas upozoravaju na nešto strašno!? Evo šta znači…

Možda vas upozoravaju na nešto strašno!? Evo šta znači ukoliko sanjate preminule osobe…

Naši voljeni koji su preminuli nam se često pojavljuju u snovima…

Zato što nam nedostaju, ali nekada ti snovi nose mnogo dublju poruku…

Pogledajte šta znači ako ste sanjali nekoga ko je preminuo… Da li vas je nekada posjetio neko od vaših najmilijih u snovima, a nedavno je preminuo?

Da li ste se pitali šta to znači?

Medijum Lorry Moore vjeruje da kada vas posjeti neko u snu, ko je preminuo, on hoće da vam pošalje poruku. Otkrivamo vam značenje snove koje ne smijete da ignorišete! Pokušavaju da kažu da je sve u redu. Moore kaže da često naši preminuli ne dolaze dok niste završili proces žaljenja tako da bi njihova poruka mogla da dopre do vas, prenose mediji

Ako vidite da oni dolaze do vas u snu, znači da su dobro i da su stigli do druge strane. Posjećivaće vas da bi vam dali do znanja da su prisutni – bilo to preko mirisa ili treptaja svjetlosti ili određenom pjesmom na radiju. Pokušavaju da vam stave do znanja da će uvijek biti tu da vas podrže u svemu. Možete vidjeti vaše voljene u snu, kad se nalazite pred teškom životnom odlukom, što je način da vam kažu da vas podržavaju. Hoće da vam kažu da vas vole. Samo žele da znate da vas vole i da paze na vas. Možda vas i upozoravaju. Ako hoće da vas upozore na nešto, “pojaviće” se na način drugačiji nego što to rade uobičajeno.

Izgledaće čudno ili neprirodno u snu, a to su znaci koje ne smijete da ignorišete. Nekada ne progovaraju ni riječ. Oni možda neće progovoriti u snu, već će prenijeti poruke telepatski. Možda će se samo nasmijati i otići dajući vam do znanja da paze na vas.

Niste jedini, ovi snovi su česti i normalni

Ovi snovi se dešavaju svima koji su imali nekog ko je nedavno preminuo. Ako niste sanjali voljenu osobu koja je preminula, a htjeli biste da je doprete do nje, vodite dnevnik snova ili spavajte sa nekom od ličnih stvari voljene osobe

Podelite sa prijateljima
Komentari