Naš Svet > Zanimljivosti > MUŠKARCI ODLEPILI! Stara metoda kojom se povećava ponos!

MUŠKARCI ODLEPILI! Stara metoda kojom se povećava ponos!

Ima li neko ko je zaintereosovan za otkačenu teoriju, koja se bavi time kako prirodno povećati penis?

ko je odgovor potvrdan, nastavite sa čitanjem.

Naime, ova arapska metoda zove se “jelqing” i ona je samo jedan od milion načina za povećanje muškog ponosa, koji trenutno kruže internetom, iako je tehnika stara otprilike stotinu godina i predstavlja najsnažniju tehniku povećanja penisa, poznatu čoveku. Obzirom da nije tajna kako su muškarci opsednuti svojim penisima, i to ne samo na način da ih zadovoljavaju, već i time da ih je većina nezadovoljna svojom veličinom, uopšte nas ne čudi online interes za ovakvim metodama, kafica.net.

Radi se zapravo o vrsti istezanja muškog penisa, koje će ga učiniti dužim, a erekciju jačom, a najbolje se može uporediti s mužom krava.

Čitav proces zapravo podrazumeva nežno povlačenje penisa prema napred. Najbolja polazna tačka jest penis u polu-erekciji. Prethodno, predlaže se premazivanje ruku lubrikantom, vazelinom ili baby uljem, kako bi stvari išle glatko i nipošto prečvrsto držanje, zbog lošije cirkulacije (penis se treba obuhvatiti palcem i kažiprstom).

Takvim pokretima, muškarac tera krv u oblast erektivnog tkiva, a s vremenom, taj se prostor sve više povećava, odnosno jača. Muškarcima se preporučuje izbegavanje glave penisa, a kako bi postupak imao učinka, sve se treba raditi 5-10 minuta dnevno, 3 puta nedeljno.

Krv igra ključnu ulogu u ovom procesu, jer s vremenom, jelquing će povećati to koliko krvi vaš penis može držati. Teorija kaže: što više proširite te komore, penis će biti veći, po dužini i obimu, kada on dođe u stanje erekcije.
Saveti koje ćete pronaći na internetu takođe savetuju obavljanje vežbe, dok penis nije u potpuno uspravnom stanju, ali zaista ne znamo kako izbeći takvo stanje, uz svo to trljanje…

Je li ova metoda sigurna? Obzirom da govorimo o povlačenju penisa, ne bi trebalo iznenaditi da postoje određeni rizici, kao npr. pucanje kapilara, promena boje, ožiljci, kidanje tkiva penisa itd. Pa ako se već odlučite za ovakvu vrstu vežbanja, učinite to na spori način, s ispravnim zagrevanjem
Daje li ova metoda rezultate? Prosudite sami…

Podelite sa prijateljima
Komentari