Naš Svet > Zanimljivosti > Nakon 6 godina čekanja i 720 hiljada neuspelih fotografija…

Nakon 6 godina čekanja i 720 hiljada neuspelih fotografija ovaj fotograf je konačno uspio da uhvati ‘savršenu fotografiju’ koja je oduševila svet!

Jedan fotograf je bio toliko uporan da napravi savršenu fotografiju da je zapravo nekoliko godina prošlo prije nego što je konačno uspio. Pogledajte rezultate i uživajte u ljepoti njegove “savršene fotografije”.


Ljubav i strast

1

Alan Mekfadijen je fotgraf iz Škotske. On se bavi fotografisanjem divljih životinja. Kako bi napravio savršene fotografije trebalo mu je 6 godina, a za 6 godina imao je 720 000 pokušaja, da bi napravio tek nekoliko idealnih, piše “Novi“…

Ovaj fotograf je veoma strastven kada je njegov posao u pitanju, ali postoji još jedna stvar koja ga veoma motiviše, a to je ljubav prema njegovom dedi.


Početak

2

Razlog zbog kog je Alanov deka toliko bitan u ovoj priči jeste taj da je on zapravo bio razlog zbog kod se Alan odlučio za ovaj projekat.


Deka

3

Kada je Alan bio dete gledao je kako ove predivne ptice prave gnezna. Da to vidi, odveo ga je njegov deka.


Ono što je vidio, zapamtio je zauvijek

4

Ono što je vidio ostalo je urezano u njegovoj glavi. Uranjanje vodomara u vodu kako bi ulovio ribu bio je izvanredan i moćan prizor. od tog trena, sanjao je da to ovjekoviječi fotografijom.


Vodomari

5

Ove savršene fotografije njega nisu učinile poznatim, javnosti je on bio poznat od ranije. Međutim, mediji su bili veoma zainteresovani kada je on objavio ove fotografije.


Prolazili su sati

6

Mnogo sati je prošlo kako bi nastala ova predivna fotografija. Tačinije 4200.


Ovo je Alan sa svojom savršenom fotografijom

7

Ova predivna fotografija je definitivno bila vrijedna svakog truda!

Podelite sa prijateljima
Komentari