Naš Svet > Zanimljivosti > Ni oluja mu ne može ništa: Pas je sam donio hranu svojoj…

Ni oluja mu ne može ništa: Pas je sam donio hranu svojoj kući

Jedna priča iz gradića Sintona brzo je postala viralna. Neposredno prije nego što je razorni uragan Harvi pogodio teksašku obalu, mještanin Salvador Segovia (65) ostavio je svog njemačkog ovčara Otisa u uobičajenom odmoru na trijemu.

Ipak, čini se da je dolazak oluje uplašio Otisa i u on je u jednom trenutku pobjegao od kuće. – Vikao sam njegovo ime, no nije se odazivao. Uplašio sam se, rekao je Salvador.

U međuvremenu, iduće jutro je sumještanka Tiele Dockens krenula u obilazak i provjeru kuća svojih prijatelja, s obzirom na to da je oluja već uzela zamah. Na ulici je primijetila psa koji nosi veliku vrećicu pseće hrane.

– Izgledalo je kao da je na misiji. Bio je presladak, izjavila je Tiele, koja je fotografirala Otisa i objavila ga na Facebooku. Nije ni slutila da će u samo nekoliko dana postati viralni hit.

Sjetila je da joj je pas odnekud poznat i odlučila ga pratiti, a kad je vidjela u koju ulicu ide, sve joj je postalo jasnije. Pozvonila je Segoviji na vrata, pitala ga je li to njegov pas i tu je situacija bila riješena.

Otis se odmah zavalio na pod pokraj hrane koju je donio kući. Inače, njemački ovčar voli sam šetati gradom i popularan je među 5000 stanovnika malenog Sintona.

– Otis je pravi pametnjaković. Mislim da se ušuljao u trgovinu, znao točno gdje stoji pseća hrana i uzeo ju. Osjeti se da mu nedostaje moj petogodišnji unuk Carter, koji je s roditeljima napustio grad zbog najavljene oluje.

Možda je zato otišao u šetnju gradom, zaključio je djed Salvador. Tiele je, pak, na svom Facebook profilu najavila da će zajedno s Otisom gostovati u NBC-jevoj emisiji ‘The Today Show’.

Podelite sa prijateljima
Komentari