Naš Svet > Zanimljivosti > NJU SU IZBACILI SA MATURE ZBOG OVE HALJINE: Sve je bilo…

NJU SU IZBACILI SA MATURE ZBOG OVE HALJINE: Sve je bilo dobro dok se nije okrenula OTPOZADI…

MAJREJ BRAJSINO DOLAZI IZ GRADA MUSKEGONA, ONA JE AMRIČKA TINEJDŽERKA KOJU SU IZBACILI SA MATURALNE VEČERI, POŠTO JE NJENA HALJINA BILA PREVIŠE IZAZOVNA.

Majrej je tvrdila da je slijedila kodeks odijevanja, a kada se odlučila za plavu haljinu sa bijelim tačkicama koja leđa otkriva, nije ni sumnjala da će je to koštati.

Ona i majka misle da su prekršile pravolo koje zabranjuje haljine koje struk otkrivaju, ali je sve to samo nagađanje, pošto im niko nije rekao da je prekršeno zapravo pravilo. Njena majka ipak misli da je haljina elegantna i otpjena.

Majrej je tako u dvoranu ušla ogrnuta jaknom svog dečka, pošto joj je bilo hladno napolju, unutra ju je skinula jer je pretoplo bilo. Na zabavi je sat vremena bila tokom kojih je i zaplesala, ali svemu tada je došao kraj.

Zamolili su je da ustane, da se odnosno okrene, a kada je učinila to, rekli su joj da krši pravila, da mora kući da ide, ispričala je njena majka Koni koja traži da se njenoj kćerki izvini uprava škole koja ju je izbacila.

“Direktor škole Brad Perkins tvrdi da je odluku donio član osoblja, a za nju je uprava škole dobila samo pohvale. On sam ne zna koje je pravilo prekršeno i zašto je haljina zabranjena, jer je nije vidio. Ponudu Foxa 19 da pogleda fotografije odbio je, kazavši da nema svrhe u gledanju u prošlost.”

Šta vi zapravo mislite o ovoj haljini, da li je haljina stvarno prekršila kodeks? I sami znate kako se kod nas djevojke oblače, da ovo što je ona nosila je preblago za naše djevojke.

(izvor: dobardan.info)

Podelite sa prijateljima
Komentari