Naš Svet > Zanimljivosti > Ove silikonske ljepotice nisu znale kada treba stati (FOTO)

Ove silikonske ljepotice nisu znale kada treba stati (FOTO)

1. Myra Hills – drži rekord za najveće silikonske grudi na svijetu

Dvadeset litara silikona teži oko petnaest kilograma. Myra Hills – drži rekord za najveće silikonske grudi na svijetu. 28-godišnji njemački model i glumica glumi u filmovima za odrasle pod pseudonimom Bishayn. Zbog enormno velikih grudi ona spava samo na strani ili leđima, a izbor odjeće za nju pretvara se u pravu noćnu moru. Ali, Myra je najvažnije – zadovoljna sa sobom. – To je stvarno zabavno. Svi se stalno žele fotografisati sa mnom. Osjećam se ženstveno, jako i prekrasno”, kaže glumica.

2 Vanity Wonder

32-godišnji američki model Vanity Wonder u potrazi za savršenim bedrima potrošila je više od petnaest hiljada dolara, na oko stotinu mahom ilegalnih injekcija. Međutim, ova majka dvoje djece je osim drastično veće stražnjice “zaradila” i infekciju. Kako bi se oporavila, Vanity je morala odbaciti dio silikonskih implantata. Sada, naravno, želi da ima manje dupe, ali joj je drago da je joj je stražnjica uopšte “preživjela”. – Drago mi je što nisam mrtva i tu sam za svoju djecu. I to je samo po sebi blagoslov, priznaje glumica i dodaje: “Kad god se pogledam u ogledalo pomislim kako je teško ići u kupovinu i sa ovolikim dupetom”.

3 Christina Ray

Druga rekorderka po oblinama živi i radi u St. Petersburgu i umjetničko ime joj je Christina Ray. Prve silikonske injekcije je radila sa sedamnaest godina. I do sada je taj broj premašila za stotinu. Među najrastrošenije i najneumjerenije “silikonke” je dospjela jer je povećanje usana platila oko dve stotine hiljada dolara, ali tu se nije zaustavila pa ih nastavlja pumpati svakih nekoliko mjeseci.

4 Ukrajinski model Valeria Lukyanova

Ukrajinski model Valeria Lukyanova u “krug poznatih” je dospjela jer je najvjerodostojnija kopija Odesse Barbie. Svoj lik, kosu, pa čak i oblik oka duplirala je prema obliku poznate lutke. I to nije sve jer je Valeria nedavno krenula u novu avanturu – produženje nogu. – U mladosti, nisam razišljala o tome šta je lijepo, a šta ne. Međutim, u adolescenciji sam zadržala mali struk i jednom sam slučajno u ogledalu vidjela prekrasnom figura. Tako je sve počelo, kaže Valeria.

5 Amanda Lepore

Listu ovih plastičnih djevojaka završavamo sa Amandom Lepore. Rođena je kao dječak po imenu Armand, ali od djetinjstva, osjetio se kao djevojka. Sa 17 Amanda je promenila pol i počela je dug put u borbi za svoja prava. Lepore je povećala grudi tri puta, ima implantate u stražnjici, dva puta je mijenjala oblik očiju i veličinu čela, povećala je usne i uklonila jedno rebro kako bi izgledala što privlačnije.

(izvor: web.virealno.com)

Podelite sa prijateljima
Komentari