Naš Svet > Zanimljivosti > OVO ĆE RASPLAKATI SVAKU MAMU: Može li dijete ZAVEZANIH…

OVO ĆE RASPLAKATI SVAKU MAMU: Može li dijete ZAVEZANIH OČIJU prepoznati svoju majku? (VIDEO)

Svi znamo da je veza između majke i djeteta posebna i neraskidiva. Jednostavno postoji ta jedna nevidljiva nit koja ih povezuje u svakom trenutku i na svakom mjestu na planeti, ma koliko bili udaljeni jedno od drugog.

To je potvrdio i jedan eksperiment koji je provela draguljarska kompanija Pandora, a koij im je poslužio za, koliko god nam to teško priznati, ovu dirljivu reklamu, piše “Novi“…

U tom malom eksperimentu, kako bi potvrdili tu neraskidivu vezu između majke i djeteta, mališanima u dobi od tri do devet godina stavili su povez preko očiju te im dali zadatak da pronađu svoju mamu među nekoliko žena. U potrazi su se smjeli koristiti samo rukama, a nevjerojatno je kolko brzu su znali u kojem smjeru trebaju krenuti i gdje se mama nalazi.

Ti dirljivi trenuci preplavili su prostoriju u kojoj se eksperiment provodio velikim emocijama, jer svaka majka potajno je strahovala da je njezino djete možda neće pronaći. No, taj strah koji je na trenutak vidljiv na njihovim licima pretvara se u blaženstvo kada dijete pruži ruke prema majci i razvuče osmijeh na licu.

Pogledajte video:

Podjelite sa prijateljima…

Podelite sa prijateljima
Komentari