Naš Svet > Zanimljivosti > Plate su im mizerne, a da li znate gdje radnici kioska idu…

Plate su im mizerne, a da li znate gdje radnici kioska idu u WC? Ovo je baš sramotno

Da li ste se nekada pitali gdje radnici kioska idu u toalet? Ovdje ćemo vam otkriti. Moramo reći da tim radnicima nije nimalo lako. Rade za malu platu, a uslovi u kojima rade nisu idealno. U tim kioscima nema toaleta, pa se radnici moraju snalaziti.

Nije uopšte praktično. Naime, ne mogu da zaključavaju radnju jer se dosta stvari nalazi napolju. To bi im oduzelo dosta vremena, a da ostave samo onako radnju, ne mogu. Nije baš pametno da ostave robu nadohvat ruke, piše “MegaPorta.info“…

Neko bi je ukrao, a onda oni moraju odgovarati za to. Sve ovo je prilično nezgodno. Radnici u kioscima zato moraju da nađu zamjenu za koju minutu koju će provesti u toaletu.  Ta osoba treba da čuva kiosk kako neko nešto ne bi ukrao.

Javlja vam se problem i koga naći. Treba vam pouzdana osoba za to. Isto tako, zavisi i od lokacije. Da li ćete moći naći odgovarajuću osobu koja će moći uskočiti.  Jadni radnici moraju da se muče jer njihovim šefovima nije bilo praktično da se pobrinu za to.

Možda se čini kao lagan posao, ali postoje ovakve stvari koje muče ove radnike. Nije baš prijatno da nekoliko sati provodite na onom mjestu, bez da idete u toalet.

Podelite sa prijateljima
Komentari