Naš Svet > Zanimljivosti > Prevario je ženu i rekao to cijelom svijetu… Svi su ga…

Prevario je ženu i rekao to cijelom svijetu… Svi su ga podržali – uključujući i nju!

“Sramota me je da priznam, ali mislim da sam danas na neki način prevario svoju ženu”.

Ovako počinje Facebook post Amerikanca Džejsona Hjulita koji je lajkovalo i šerovalo nekoliko stotina hiljada ljudi. I svi odobravaju ono što je uradio! A evo o čemu se radi, prenosi “24sata“…

Povodom silne pažnje koju je njih

Hjulet je stajao u redu ispred kase u supermarketu i ispred sebe ugledao plavušu za koju je odmah pomislio:

zena-u-samoposluzi

“Kakva riba, blago onom ko je s njom”. Samo trenutak kasnije je provalio da je to u stvari njegova supruga! Pismo koje joj je ovim povodom napisao na Facebooku, istopilo je srca širom svijeta.

“Oborilo me je s nogu kad sam po ko zna koji put skontao koliko je lijepa. Često to primjećujem iznova i iznova, ali danas kad nisam znao da je u istoj prodavnici u kojoj sam i ja, vidio sam je potpuno novim očima i jednostavno nisam mogao da vjerujem da je ona moja”, piše Hjulit.

A onda nastavlja sa nizom reakcija koje je u njemu izazvala ova spoznaja. Od one da je “dobro što nije provalila jezivog bradonju koji zijeva u nju preko ramena”, preko “šta da je umjesto mene bio neko drugi? Moram da joj nabavim suzavac”, do najromantičnijeg “u trenutku sam se sjetio koliko mi je malo falilo da uopšte ne osvojim njeno srce”.

Dirljivo ljubavno pismo završava priznanjem da joj tu u marketu na kraju uopšte nije ni prišao, već da ju je s divljenjem gledao kako izlazi iz prodavnice, ponavljajući u sebi: “Ovo je moja žena i volim sve u vezi s njom”.

Vecera

Nakon što je internet zajednica bukvalno odlijepila na njegovu podugačku izjavu ljubavi, šerovi i lajkovi su krenuli kao ludi, a ubrzo je sve stiglo i do nje, iako ne koristi Facebook tako često.

Povodom silne pažnje koju je njihova veza privukla, na svom profilu se oglasila i ona i objasnila nekoliko stvari.

“Taj dan me vjerovatno nije prepoznao jer sam se sredila za kupovinu. Obično sam nenašminkana i u trenerci, ali me on voli i takvu. I ne, ne smeta mi što je gledao ‘drugu ženu’, vjerujem mu 100 posto i zahvalna sam što je čovjek koji zna da vidi ljepotu u svim ljudima”.

Za kraj je poručila:

“Vjerujte, ovakva ljubav stvarno postoji, ja sam živi dokaz za to! Volim te, Džejsone Hjulite, moj blesavi mužu!”

Podelite sa prijateljima
Komentari