Naš Svet > Zanimljivosti > PRONAŠAO JE STARU FOTOGRAFIJU SVOJE DJEVOJKE: Ono što je…

PRONAŠAO JE STARU FOTOGRAFIJU SVOJE DJEVOJKE: Ono što je na njoj vidio potpuno ga je zaprepastilo! (FOTO)

Korisnik društvene mreže Reddit objavio je jednu fotku koja djeluje kao sasvim obična slika klinaca iz obdaništa. Međutim, ona krije jednu nevjerovatnu tajnu.

Svoje fotke iz djetinjstva voljenoj osobi ćete pokazati tek onda kad budete sigurni da je to “to” i odnosno da neće pobjeći kad vas bude vidjela u nekoj od krajnje blamantnih situacija, za koje vaši roditelji smatraju da su baš “slatke”.

No, ono što je ovaj mladić vidio na slici svoje djevojke, šokiralo do te mjere da nije mogao da se opasulji, prenosi “Haber“…

U grupi klinaca iz zabavišta, odmah je prepoznao svoju dragu i zajedno su se kikotali na njen račun, jer isplažena djevojčica zbilja izgledala kao neki mali đavolak.

Ali, kad je malo bolje pogledao i ostalu djecu, zapanjio se! Mali dečak na stolici pored, izgledao je nevjerovatno poznato!

klinci2

Zapravo, to je bio on sam! U nevjerici, odmah je pozvao svoju mamu da bi saznao o čemu se tu radi!

Kako se ispostavilo, njih dvoje su kao trogodišnjaci išli u isto obdanište, ali, naravno, toga se više niko nije sjećao.

Tako su dvoje preslatkih mališana nakon toliko godina postali predivan i srećan zaljubljeni par. Sudbina ili slučajnost, procjenite sami.

Podelite sa prijateljima
Komentari