Naš Svet > Zanimljivosti > RODILA SA 12 GODINA, a otac bebe je njen 4 godine stariji…

RODILA SA 12 GODINA, a otac bebe je njen 4 godine stariji…

“Nudili su mi alkohol, cigarete i sitniš.”

Tressa Middleton iz Škotske rodila je kćer sa samo 12 godina, nakon što ju je silovao 16-godišnji brat. Bila je najmlađa majka u Velikoj Britaniji, a dijete je morala dati na usvajanje, prenosi “Daily Mirror”.

Ali, bratovo silovanje nije bilo i kraj se*sualnog zlostavljanja koje je Tressa pretrpjela – otkrila je kako su je, dok je bila školarka, iskorištavali stariji muškarci i plaćali joj dvije funte – 3 eura za se*s…

“Osjećala sam se poput prostitutke kada su me stari, se*sualni predatori tražili da se se*sam s njima nudeći mi alkohol, cigarete i sitniš. Ali, ponekad sam bila toliko pijana pa nisam bila svjesna što mi sve rade. A radili su što su htjeli”, ispričala je Tressa u TV emisiji “Morning”.

Majka Tresse Middleton u jednom je trenutku postala beskućnica, tako da je i sama Tressa morala povremeno biti na starateljstvu socijalne službe, a alkohol je počela piti s osam godina jer se družila s puno starijima od sebe.

Ispričala je kako ju je Jason odveo na gradilište, gdje su se inače znali voziti biciklima i tamo je nasrnuo na nju. Kada se njeno tijelo počelo mijenjati, prijateljica joj je rekla da bi mogla biti trudna i da bi morala napraviti test na trudnoću. Test je bio pozitivan. Bojala se reći majci pa je rekla teti. Majka je ipak saznala, no Tressa joj nije imala hrabrosti reći da je Jason otac i da ju je silovao. Skupila je hrabrost tek dvije godine kasnije kada je DNK testovima dokazano ko je otac. Jason je dobio četiri godine zatvora, ali danas je slobodan.

Tressa_Middleton

Tressa se nada da će jednog dana upoznati svoju kćer Annie i da će joj ona oprostiti što ju je dala na usvajanje. Poručila joj je: “Uvijek si negdje u mojim mislima”.

A svim djevojkama koje su proživjele ili proživljavaju iskustvo slično njezinom kazala je – ne smijete šutjeti i skrivati istinu.

Podelite sa prijateljima
Komentari