Naš Svet > Kuća i dvorište > Sagradio kuću o kojoj svi pričaju: Kada vidite kako…

Sagradio kuću o kojoj svi pričaju: Kada vidite kako izgleda ništa vam neće biti jasno (Foto)

Neke građevine nas ostave bez teksta. Možemo naći na razne interesantne ideje kojih se dosjete neke osobe. Te ideje su kreativne i ne nailazimo baš tako često na nešto takvo.

Čovjek po imenu Valdevino Miguel de Silva je napravio nešto zaista fascinantno. Napravio je kuću koja stoji na krovu, piše “Zanimljivost.com“…

Nije kao one klasične, baš zbog toga ne može proći nezapaženo.

On je inače bivši građevinac i živi u Brazilu. On je svoju ideju pretvorio u realnost. Naravno, mnogi su bili skeptični i smijali su se njegovoj ideji. Nije im bilo jasno zašto bi napravio nešto takvo.

On nije želio odustati od svoje ideje. Napravio je kuću onakvu kakvu je želio. Kuću koja nije nimalo izgledala obično.Krov nije bio na vrhu. Na ovim slikama možete vidjeti kako je ta kuća zapravo izgledala.

Zbog takvog izgleda se dosta pisalo o njoj, postala je vrlo popularna. Kaže da je želio uraditi nešto drugačije i uzbudljivije. Bio je u penziji i želio je biti aktivniji.  Posvetio se tome i uspio je. Sada je ta kuća prava atrakcija.

Trenutno niko ne boravi u njoj, ali on kaže da će svako ko bude živio u njoj, postati popularan. Šta vi mislite o ovome? Šta kažete na ove slike?

Podelite sa prijateljima
Komentari