Naš Svet > Zanimljivosti > Voljet će vas do neba, ali ni slučajno nemojte povrijediti…

Voljet će vas do neba, ali ni slučajno nemojte povrijediti NAJOPAKIJE žene u horoskopu!

One su divne, šarmantne, sofisticirane i učinile bi sve za čovjeka kojeg vole. Zbog njega idu i kroz vatru i vodu, ako treba i pješice do Mjeseca, ali ako joj se samo učini da joj on okreće leđa bolje bi mu bilo da nestane sa lica Zemlje.

Lav

Lavica je žena krajnosti – ako te voli, obožavati će te, a ako ne, mrziti će te iz dna duše. Iako je za javnost jaka, gotovo nedodirljiva i autoritativna, ona se u zagrljaju svog muškarca pretvara u umiljatu mačkicu. Njoj su u ljubavnom odnosu bitne dvije stavke – da bude veći autoritet partneru nego on njoj i da se fantastično slažu u se*su. Ukoliko su ti uvjeti ispunjeni, nema prepreka za njezinu sreću i emotivnu ispunjenost, piše “Net“…

Naravno, njen muškarac mora joj se svakodnevno divi i što češće govoriti da je jedna jedina i neponovljiva, pravo remek-djelo. Osim toga, poželjno je da je ona i intelektualno nadmoćnija.

Međutim, bajka se počinje rušiti kad on zbog premora prvi put odbije voditi ljubav s njom. Sljedećeg jutra dočekati ga auto ogreban ključem, jer to je Lavici čas posla i odraditi će to bez trunke griže savjesti, samo da se njen ego vrati u normalu. Ako slučajno pogleda neku mlađu ili zgodniju od nje, treba se spremiti na višesatni monolog.

Lavovi imaju tu moć da svakog uvjere da je crno bijelo, pa će tako iskoristiti i ovakvu situaciju da je skroz preokrene i da uvjeri partnera kako je više ne voli, kako njihov odnos gubi svaki smisao i tome slično, iako njemu to nije ni na kraj pameti.

Ako joj kaže kako mu se čini da joj bokovi djeluju malo širi nego prošle godine, uopšte ga ne treba iznenaditi kada se ona pojavi sva skockana niotkuda, popne se na haubu ogrebanog automobila i iz svoje poveće skupocjene torbe izvuče čekić i razbije sva stakla dok je on u njima.

Škorpija

Ona je femme fatale u samom smislu te riječi, biće sa nevjerovatnom maštom i još otrovnijim jezikom. Nju ne zanimaju slabići niti prosjek u bilo kojem obliku, ona od života želi uzeti samo ono najbolje.

Prvo po čemu ćete je primijetiti i zauvijek pamtiti jesu njene oči. Zapravo, pogled koji hipnotizuje i kojim mami žrtvu da momentalno poželi postati njen plijen. Ali ne može to tek tako, jer ona bira muškarca koji joj parira u svemu ili možda čak onog koji je još jači od nje, ukoliko je to moguće.

Muškarac svjestan sebe, s kojima može uživati u intelektualnim razgovorima i neobičnoj ljubavnoj igri u krevetu je ono što hrani njeno srce i dušu.

Međutim, ako slučajno pokuša nadvladati je, biti će sankcionisan. Možda ne odmah, ali žena Škorpija ima izuzetno pamćenje i zna da je osveta najbolja kad se služi hladna. Jako je posesivna i ljubomorna tako da njenom muškarcu ne bi trebalo pasti na pamet ni da pogleda drugu ženu, a kamoli pomisli nešto drugo, jer ona smatra da treba biti apsolutna vlasnica srca onog koga voli.

Strijelac

Ženi Strijelcu uopšte nije teško zavesti bilo kojeg muškarca, ali ona ne igra na kartu svog atraktivnog izgleda već ih izluđuje svojim umom. Pustolovna, uvijek raspoložena da isproba nešto neobično, nevjerovatnog temperamenta, san je svakog muškarca. Ona u pronalaženju onog pravog može ući u bezbroj veza, koje će se najčešće završavati burno upravo zbog naglašenog temperamenta i sposobnosti da svakome nađe slabu tačku.

Međutim, kada nađe ono što je željela spremna mu se je maksimalno posvetiti i biti vjerna do kraja života. Za nekog muškarca žena Strijelac može biti savršen i lijepo zapakovan dar od Boga, ali on mora voditi računa o svojem ponašanju, jer će mu se u suprotnom sve obiti o glavu.

Izuzetno je nestrpljiva, pa ukoliko njen dragi odugovlači sa nečim, a ona bi sad i odmah sve, na njega će sasuti čitavu bujicu ljutitih i za jednu damu nimalo prikladnih riječi. Iako se možda neće raditi o nekoj krupnoj grešci, kada je obuzme bijes ona gubi kontrolu nad sobom i može vrijeđati drugu stranu do iznemoglosti. Nije potrebno da osjeti da je bilo kojim svojim gestom pravite ljubomornom, ona će od najmanje sitnice napraviti dramu ako utuvi sebi u glavu da je nečim ugrožena.

Ona je ta koja će polomiti tanjire koji vam je poklonila vaša baka pred zabezeknutom rodbinom samo zato što joj niste pohvalili predjelo. To čini jer je njoj ljubavni život glavna sfera i ako u tome kiksa, zna da se dugo neće moći oporaviti. Zato bira možda ne baš najbolje načine da voljenog muškarca drži pored sebe, jer smatra da su sitne (bar ih ona smatra takvim) pakosti onaj dragocjeni začin koji vašoj vezi daje pravi okus.

Podelite sa prijateljima
Komentari