Naš Svet > Zanimljivosti > ŽIVOTNA LEKCIJA ZA SVE: Pozvao šest unuka na večeru, došla…

ŽIVOTNA LEKCIJA ZA SVE: Pozvao šest unuka na večeru, došla samo jedna

Studentica iz Oklahome Kelsey Harmon objavila je na svom profilu na Twitteru fotografiju koja je mnoge rastužila i natjerala da se zamisle nad sljedećim pitanjem: Imamo li zaista najmanje vremena za one koji nas najviše i bezuvjetno vole?

Naime, Harmon se jedina od šestero unučadi odazvala večeri koju je organizovao njezin djed, te je zabilježila njegov izraz lica u trenutku kada je shvatio da se njegove ostale ljubavi ipak neće pojaviti. Djed je te večeri ispekao dvanaest hamburgera, ali je ujedno proveo i puste sate u kuhinji dok nije dovršio svoj čuveni sladoled kojeg se unuci nisu mogli zasititi u vrijeme dok su još bili mališani, prenose mediji

“Vrijeme je učinilo svoje. Nije nam se više lahko okupiti kao što smo to nekada mogli. Papaw se nadao da ćemo to uspjeti sada dok traju praznici i bio je zbog toga silno uzbuđen”, ispričala je novinarima “Buzzfeeda” Harmon i dodala:

“Nije htio početi večeru, čekao je i čekao, ali je nakon pola sata odustao i uzeo s pladnja jedan hamburger. Prolazili su sati, a kako se niko nije pojavljivao, tako mu je razočaranje na licu postajalo sve vidljivije. Ostala sam uz njega i na kraju smo se nas dvoje ipak uspjeli dobro zabaviti”.

Objava na Twitteru ipak je donijela i nešto dobro jer je Papaw u međuvremenu dobio hiljade pozdrava iz cijelog svijeta.

56ed9f6c-b78c-43dd-bfaa-4d510a0a0a64-papaw


Fotografija koju je postavila Harmon (Foto: Twitter)

Podelite sa prijateljima
Komentari