Naš Svet > Zanimljivosti > Zvezda Granda živi u kući koju bi poželjeli svi: Sa…

Zvezda Granda živi u kući koju bi poželjeli svi: Sa bazenom u dvorištu i enterijerom koji ostavlja bez daha svakog

ZANOSNA I MLADA PJEVAČICA, KOJA JE PONIKLA U GRAND PRODUKCIJI, TAMARA MILUTINOVIĆ U OKOLICI BEOGRADA ŽIVI U PORODIČNOJ KUĆI, A TAMO JE UGOSTILA I NAŠU EKIPU.

Tom prilikom, Tamara je pokazala da je njen tata napravio potok u dvorištu njihove kuće, u kojem prave ribe plivaju, imaju i bazen u kojem uživaju tokom ljetnih dana svi.

Sa svojom majkom, tatom, bratom i njegovom ženom i dvoje djece dijeli ovaj porodični dom, najviše vremena vole provoditi u dnevnom boravku koji je jako prostran u kojem se griju kraj kamina tokom zimskih dana.

Pokazala je pjevačica i svoju sobu koja je uređena u crno bijeloj kombinaciji, tamo smo njen mikrofon zatekli, koji jasno do znanja stavlja da u toj sobi pjevačica samo spava.

“Tamara nam je priznala i da se odlično snalazi u kuhinji, a kako izgleda cjelokupan njen dom možete vidjeti na fotografijama u nastavku:”

Pjevačica Tamara Milutinović otkrila je da trenutno nije u vezi, ali vjeruje u pravu ljubav. Otkrila je da je imala jednu dugu vezu nakon koje je bila emocionalno zatvorena i pobliže pogledala video koji je ispred tebe.

Ona je bila i u grupi Đavolice koju su činile Teodora Džehverović, Gordana Babić, ali nakon toga, raspalo se sve. Teodora je optuživala Tamaru i Gordanu da su je psihički zlostavljale.

Podelite sa prijateljima
Komentari