Naš Svet > Zdravlje > NAJBOLJI LEK ZA VISOK KRVNI PRITISAK I HOLESTEROL IMATE U…

NAJBOLJI LEK ZA VISOK KRVNI PRITISAK I HOLESTEROL IMATE U SVOJOJ KUĆI!

Visok holesterol i pritisak nisu za šalu. Dovode do raznih oboljenja, srčanih i ostalih. Osim toga, dovešće do začepljenja krvnih sudova, a time i do srčanog i moždanog udara. Zato se ne smijete s time igrati.

Promijenite navike u ishrani, ne unosite velike količine soli, šećera i masnoća jer će to povećati pritisak i nivo holesterola. Osim toga, sudovi će vam se začepiti, piše “MegaGiga“…

Potrebno je i da se više krećete i da prestanete ili da barem smanjite cigarete i alkohol. Ovdje ćemo vam pokazati lijek, koji uz pravilnu prehranu može drastično poboljšati vaše zdravlje. Ojačat će imuni sistem, očistiti tijelo od toksina i smanjiti pritisak i holesterol u krvi.

Sastojci:

  • 1 čehno bijelog luka
  • Mala kašika jabukovog sirćeta (uzimajte uvijek u malim količinama, jer u većim dozama i prečestim upotrebama dovodi do razrjeđivanja krvi)
  • Šolja limunovog soka
  • Mala kašika meda
  • Malo izrendanog đumbira. 

Priprema i način korištenja: 

Sve sastojke pomiješajte u blenderu, dobijenu smjesu stavite u posudu, a zatim držite u frižideru. Uzimajte jednu kašiku ovog lijeka prije doručka, a drugu prije večere. Ne uzimajte više od 2 kašike dnevno.

Podelite sa prijateljima
Komentari