Naš Svet > Žena > 5 seksi poteza koje žene potajno PRIŽELJKUJU od svojih…

5 seksi poteza koje žene potajno PRIŽELJKUJU od svojih muškaraca!

Svaki muškarac želi potvrdu svoje seksualne moći i potvrdu da se dobro pokazao u krevetu.

Otkrivamo vam kojih pet stvari u krevetu želi skoro svaka žena, a dovešće je do tačke “ključanja”, piše “BalkansPress”…

Saveta za bolji seks nikada nije dosta. Svako znanje koje će doprineti ispunjenju seksualnih fantazija uvek je dobrodošlo.

Evo šta žene potajno žele od svojih partnera!

1. Da je podigne

Mnogim ženama se sviđa ideja da ih muškarac “zgrabi” i podigne i prisloni uza zid. Preuzimanje kontrole uz strastvene poljupce pokazaće joj kako je neodoljiva. I sama pomisao na takav scenario može biti uzbuđujuća.

2. Da bude pomalo grub

Neke žene kažu kako su iznenađene koliko muškaraca u seksu ne želi da pokaže “grubost“. Pri tom mislimo na zavodljivu i seksi drskost, doziranu “grubost” koja će je dovesti do tačke ključanja.

3. Da je veže

Neke žene vole igru dominacije. Malo vezivanje svilenim šalovima je seksi scenario u kojem je ona bespomoćna i prepuštena njemu.

4. Da je polagano skine

Strastveno “skidanje” odeće je svakako poželjno, ali polagano skidanje, lagano potpirivanje vatrice, uživanje u svakom delu njenog tela, za većinu žena, može biti i te kako uzbudljivo.

5. Da inicira seks u javnosti

Ne žele naravno da naprave neki prekršaj, ali nenadano zaustavljanje lifta i seks na brzaka nije neizvodljivo. S dolaskom toplijih dana pruža se i više mogućnosti, ali i traži dodatni oprez za ovu seksi avanturu.

Podelite sa prijateljima
Komentari