Naš Svet > Žena > Ispovijest žene koju je muž prevario s najboljom…

Ispovijest žene koju je muž prevario s najboljom prijateljicom

Nakon što je osam godina provela u solo vodama, Diane Varndell (51) iz britanskog Essexa putem interneta je upoznala svoju srodnu dušu Waynea (48) s kojim se 2008. godine vjenčala na maloj, ali jako romantičnoj ceremoniji, a potom i rodila njihova dva zajednička sina, piše Mirror a prenosi Jutarnji.

 Bila sam u stabilnom braku. Voljela sam supruga i nikada nisam pomislila da će moja životna priča ići u smjeru kojim je zapravo pošla – priča šokirana supruga.

A neželjenim smjerom, naime, njena bračna idila krenula je nakon što je dobronamjerna Diane upoznala upola mlađu Leanne Priddis (28) s kojom se jako sprijateljila i koju je gledala kao svoju kćer.

– Svaku večer smo se viđale. Ona bi mi dolazila u posjet i provodile bismo sate zajedno, razgovarajući o svemu – započinje svoju tragičnu priču Diane i dodaje kako bi u to vrijeme njen suprug uvijek izašao i ostavljao ih da uživaju u svojim malim ženskim razgovorima.

– Njih dvoje nikada nisu razgovarali. Osim kada bi zajedno izašli na trijem ispušiti cigaretu. Moram priznati da sam se uvijek pitala očijukaju li tada. Međutim nisam se željela time previše zamarati – nastavlja svoju priču ova majka dvojice sinova.

– Nakon nekog vremena, Leanne mi se povjerila da je upoznala predivnog muškarca i da su zajedno u vezi. Da se jako vole i planiraju vjenčanje. Bilo mi je jako neobično što ga još uvijek nisam upoznala. Međutim, kako mi je objasnila da radi do kasno i da nema vremena za druženje, više nisam navaljivala – ispričala je Diane i dodala kako je dodatni šok uslijedio nakon otkrića da je njezina prijateljica – trudna.

Kako se Diane osjećala poput majčinske figure, jako je suosjećala i bila slomljena nakon otkrića da je muškarac i otac Leanneinog budućeg djeteta napustio i nju i dijete.

– Bila sam polaskana povjerenjem koje mi je iskazala pozvavši me da budem kuma njenoj kćerki koja je bila predivna. Suprug i ja smo rado odlazili u posjete i čuvali malenu djevojčicu kao da je naša – priča Diane i dodaje koliki šok je uslijedio nakon što je otkrila da dijete i jest – njegovo!

– Jednog dana suprug mi je priopćio strašnu vijest i rekao da pakira svoje stvari i da odlazi jer više nije sretan u braku sa mnom. Bila sam slomljena.

No, prava nevjerica uslijedila je nakon što je Diane primila telefonski poziv u kojoj joj je nepoznati ženski glas otkrio kako njen suprug i najbolja prijateljica Leanne stanuju zajedno i da je njezino kumče – zapravo dijete njenog supruga.

– Bila sam shrvana i u nevjerici! Kako je moguće da su mi dvoje ljudi kojima sam najviše vjerovala to učinili. Stanuju zajedno i sada mi se sigurno smiju iza leđa – priča Diana kroz suze, jecajući i dodajući kako suprugu neće dati razvod i priuštiti im to zadovoljstvo da bezbrižno uživaju u svojoj ljubavnoj idili.

– Vidjela sam neki dan Leanne na ulici i na licu joj se vidjelo da je u tom trenutku poželjela da je proguta zemlja – zaključila je za kraj Diane.

Wayne je potvrdio kako je malena djevojčica njegova kćerka i dodao kako ne želi o tome više pričati, dok je Leanne odbila dati bilo kakav komentar

Podelite sa prijateljima
Komentari