Naš Svet > Žena > ISTJERAO JE IZ KUĆE, I DOVEO LJUBAVNICU: Evo kakva je…

ISTJERAO JE IZ KUĆE, I DOVEO LJUBAVNICU: Evo kakva je reakcija bivše žene!

Nakon razvoda, muž je dao, sada već bivšoj supruzi, samo jedan dan da se iseli. Spakovavši svoje stvari, ona je riješila da priredi sebi oproštajnu večeru: poslednji put je sjela za ogroman, prelijep trpezarijski sto, upalila je svijeće, pustila opuštajuću muziku i servirala sebi večeru. Na stolu su bili škampi, kavijar i boca Šardonea.

Završivši trpezu, uzela je nekoliko polupojedenih repića škampa, poumakala ih u kavijar i stavila ih u garnišne za zavese, u svim sobama, svoje, već bivše kuće, prenosi “Novi“…

Muž je, sa svojom novom djevojkom, bio nevjerovatno sretan prvih nekoliko dana.

Ali, uskoro, u cijeloj kući pojavili su se neprijatni mirisi. Uradili su sve šta se moglo uraditi u kući: čistili, brisali, prali, luftirali, uradili deratizaciju, čak su promjenili podove i prekrečili zidove… Potrošili su veliku količinu novca da bi se oslobodili ovog zla.

Ali, ništa nije djelovalo… Miris je bio prisutan, i svakim danom postajao sve gori. Prijatelji su prestali da ih posjećuju, vadivši se na različite razloge.

Napokon su riješili da prodaju ovu smrdljivu kuću i kupe drugu. Prošao je mjesec, ali nisu uspjeli da pronađu kupca. Morali su prilično da se zaduže u banci da bi kupili novu kuću, jer nisu prodali staru.

Bivša žena ga je pozvala poslije mjesec dana, čisto da vidi kako je.

Ispričao joj o svom problemu sa prodajom kuće, ne ulazeći naročito u detalje. Ona mu je rekla da joj nedostaje ta kuća, i voljela bi da je otkupi. Muškarac se brže bolje složio sa cijenom, koja je bila najminimalnija moguća.

Nedelju dana kasnije, zadovoljan, stajao je i smješio se, posmatrajući kako radnici tovare njegove stvari, da ih presele u novu kuću… Sve, uključujući i garnišne za zavjese…

Podelite sa prijateljima
Komentari