Naš Svet > Žena > Izbacili su je iz zabavnog parka jer je predebela – 6…

Izbacili su je iz zabavnog parka jer je predebela – 6 mjeseci kasnije ona pokazuje svoje novo tijelo i šokira sve!

exi (26) i Danny Reed (28) veoma su sretan mladi par. Jedna stvar koja ih je sprječavala da žive život punim plućima jeste da su oboje bili premoreni. U vrijeme njihovog vjenčanja ona je imala 218kg a on je imao 126kg, piše “Virealno“…

To se na njih odražavalo i fizički i psihički te ih je često dogodilo u neugodne situacije. Onda su jednog dana odlučili da je vrijeme da promijene svoj život.

“Dugo sam se radovala odlasku u zabavni park i vožnji roller coasterima. Ali kada sam došla do početka reda rekli su mi da sam preteška. Nisam mogla ići na vožnju. Bilo je to jako sramotno.” rekla je Lexi.

Oni su shvatili da njihova težina nije zdrava. Shvatili su da nešto trebaju uraditi, ali ih je bilo strah promijeniti svoje stare navike. Kaže da su dnevno jeli 4000 kalorija, povrće skoro nikako nisu jeli. Sve što su jeli bilo je ili brza hrana ili pohovana i pržena hrana. U januaru 2016. godine odlučila je da je dosta.

Pored promjene ishrane odlučili su da će probati potpuno promijeniti svoj život. “Često smo odlazili u azijski restoran ‘pojedi sve što možeš’ a onda smo dolazili kući i poručivali još brže hrane.” kaže Lexi. Pokrenula je Instagram profil “Fatgirlfedup”.

Ne bi bilo lako da nisu imali dva asa u rukavu: volju i jedno drugo.

Ona je izgubila 108kg, a Danny 31kg. U početku su planirali živjeti 30 dana bez brze hrane, ali su otišli puno dalje od toga. Lexi zna da je novi zdraviji život čini mnogo sretnijom.

“Još uvijek se trudimo svaki dan da postignemo naše ciljeve. Još nismo došli do toga,ali nikada nismo mislili da ćemo doći ovako daleko. Nevjerojatno da mali koraci mogu napraviti ovako veliku promjenu.” kaže Lexi.

Naravno promjena je ogromna, ne možete vjerovati da su ovo isti ljudi. Zar ne izgledaju tako presretno?

Moram reći da je ovaj par imao inspirišuće i impresivno iskustvo. Divno ih je vidjeti kako se osjećaju puno bolje.

Oni su pokazali koliko daleko je moguće otići ako nešto odlučite u svojoj glavi. Najbitnije od svega je da su sve uradili zajedno i da su sretniji nego ikada. Ovo je stvarno vrijedno likea.

Podelite sa prijateljima
Komentari