Naš Svet > Žena > Par se razveo nakon 19 godina, a onda je muž svojoj bivšoj…

Par se razveo nakon 19 godina, a onda je muž svojoj bivšoj supruzi poslao pismo o njihovom braku!

Razvod je nekada dio života. Iako su nevjerovatno teške, veze se nekada prekidaju jer je to najbolje rješenje. Iako razvod može biti strašan za partnere, može biti još teži za djecu.

Jedna tinejdžerica iz Texasa je odlučila podijeliti priču u razvodu njenih roditelja na društvenim mrežama. Nakon 19 godina braka, roditelji Morgan Lynn su odlučili da prekinu svoj odnos, piše “Virealno“…

Iako razlog razvoda nije spomenut, on nije ni bitan kada vidimo kako se porodica nosi sa tim. Lynn nije birala stranu nego je podijelila šta se zapravo desilo na dan kada su se razveli. Kako je podijelila dvije slike priča njene porodice je postala viralna.

Ne zato što je to priča o izdaji ili varanju, nego zato što je to priča o istinskoj ljubavi. “Vjerujem da svi vide istinsku ljubav kroz ovaj tweet,” rekla je Lynn.

Morgan Lynn (17) iz Texasa podijelila je osobnu priču na internetu čitavom svijetu. Rekla je da se njeni roditelji razvode nakon 19 godina braka.

“Moji roditelja nakon 19 godina braka prolaze kroz razvod… danas se to završilo” napisala je Morgan na Twitteru. Ali desio se neočekivani preokret.

“Moj tata je mami poslao najdraže cvijeće” dodala je Morgan. Ali također je bila i jednostavna poruka koja je pokazala drugu stranu ove priče.

“Uvijek ćeš biti samo ti” Jason je napisao svojoj sada bivšoj ženi.

“Imao je običaj da joj šalje cvijeće kada je imala loš dan… znati da će to raditi i dalje čak i nakon današnjeg dana slama moje srce” napisala je Lynn.

Ona je posmatrala vezu svojih roditelja kao tip veze koji se nada da će imati u životu. Ova jednostavna priča pokazuje da se ljudi mijenjaju, veze se završavaju ali to ne znači da ljubav treba nestati.

Podijelite ovu dirljivu priču da bi poželjeli sve najbolje ovoj porodici tokom teškog perioda.

Podelite sa prijateljima
Komentari